Διάσημες και… απατημένες – Αυτές είναι οι χειρότερες απιστίες που έγραψαν ιστορία!

Το «κέρατο» δόξα δεν κοιτά! Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι διάσημες κυρίες που είδαν τις σχέσεις και τους γάμους τους να διαλύονται λόγω… τρίτου προσώπου.

Κι ενώ μερικές δε μπόρεσαν να ανεχτούν τις απιστίες των συντρόφων τους, κάποιες άλλες έχουν μείνει στην ιστορία ως οι «υπομονετικές σύζυγοι» που εξακολουθούν να δέχονται τις ερωτικές «αταξίες» των συζύγων τους, παρότι οι δημοσιογράφοι και τα διεθνή Μέσα τις έχουν εντάξει στην κατηγορία των επίσημων «απατημένων».

Από την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη Χίλαρι Κλίντον, μέχρι τη Βικτόρια Μπέκαμ, τη Τζένιφερ Άνιστον, τη Χάλι Μπέρι

και την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, απολαστε τις διάσημες κυρίες που βίωσαν την απόρριψη και διαβάστε τις πικάντικες ιστορίες πίσω από τις απιστίες των συντρόφων τους.

Ηθικό δίδαγμα: Το κέρατο δεν κάνει διακρίσεις!

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ελίζαμπεθ Χάρλει – Χιου Γκραντ

Πρόκειται για τον απόλυτο διασυρμό του ηθοποιού, καθώς η συνεύρεσή του με τη γνωστή πόρνη, Divine Brown, τον έστειλε το 1995 στη φυλακή για προσβολή δημοσίας αιδού. Ο ηθοποιός, συνελήφθη μέσα στο αυτοκίνητό του να δέχεται στοματικό έρωτα από την Brown ενώ ήταν παντρεμένος με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Εκείνη, τον συγχώρησε και έμεινε μαζί του μέχρι το 2000.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Πρίγκιπας Κάρολος

Ποιος δε θυμάται τη Νταϊάνα να αποκαλύπτει σε τηλεοπτική της συνέντευξη να αποκαλύπτει πως ο Κάρολος την… απατά; Πέτρα του σκανδάλου δεν ήταν άλλη από την Καμίλα Πάρκερ, την οποία ο ίδιος γνώρισε το 1971, χρόνια πριν το δεσμό του με τη Νταϊάνα. Κάρολος και Καμίλα διατηρούσαν χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν για χρόνια, πράγμα που δεν άλλαξε ούτε μετά το γάμο του πρίγκιπα. Από το 1986 ήταν και «επίσημα» ζευγάρι, παρά την ύπαρξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σιένα Μίλερ – Τζουντ Λο

Ο Τζουντ Λο φημίζεται για τις αταξίες του, ο δεσμός του όμως με τη νταντά των παιδιών του εξόργισε την τότε αγαπημένη του, Σιένα Μίλερ, η οποία φρόντισε να του ανταποδώσει τα ίσα απατώντας τον με τον… Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ. Το λες ωραία εκδίκηση πάντως…

Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ

Μπορεί ο κόσμος να «συγχώρησε» το Μπραντ Πιτ για την απιστία του σε βάρος της τηλεοπτικής Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια», ωστόσο η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον αμφιβάλλουμε αν ποτέ ξεπέρασε το γεγονός πως ο σύζυγός της τη χώρισε για τα μάτια της Αντζελίνας Τζολί. Η ταινία «Mr. and Mrs. Smith», στα γυρίσματα της οποίας ο Μπραντ ερωτεύτηκε την Αντζελίνα, αποτέλεσε την… ταφόπλακα του γάμου της γλυκιάς Τζένιφερ.

Αντζέλικα Χιούστον – Τζακ Νίκολσον

Ο Τζακ Νίκολσον όχι μόνο απάτησε την επί 17 χρόνια σύντροφό του, Αντζέλικα Χιούστον, αλλά άφησε και έγκυο την Ρεμπέκα Μπρούσαρντ. Κάπως έτσι η Χιούστον του… κούνησε το μαντήλι!

Ντέιβιντ Μπέκαμ – Βικτόρια Άνταμς

Η άστατη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ, ωστόσο η διασημότερη «απιστία» του Ντέιβιντ κατά της Βικτόρια είναι αυτή με την προσωπική του βοηθό, Ρεμπέκα Λους, η οποία έλαβε χώρα το 2004. Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Λους με τον Μπέκαμ να μην παραδέχεται τίποτα από όσα εκείνη υποστήριξε. Όσο για τη Βικτόρια; Είναι πλέον συνηθισμένη στις απιστίες του ποδοσφαιριστή.

Ντέμι Μουρ – Άστον Κούτσερ

Ένα one night stand του Άστον Κούτσερ ήταν αρκετό για να διαλύσει το γάμο του με την κατά πολύ μεγαλύτερή του, Ντέμι Μουρ, το 2013. Η Σάρα Λιλ, υποστηρίζοντας πως είχε κοιμηθεί με τον Κούτσερ, προσέλκυσε δεκάδες δημοσιογράφους και έδωσε πολλές συνεντεύξεις αποκαλύπτοντας τα «χαρίσματα» του συζύγου της Μουρ. Η Ντέμι πάντως, δε μοιάζει να έχει ξεπεράσει το χωρισμό της από τον Άστον.

Εύα Λονγκόρια – Τόνι Πάρκερ

Η Εύα δε δίστασε να τερματίσει τον διάρκειας 3 ετών γάμο της με τον αστέρα της NBA, Τόνι Πάρκερ, όταν βρήκε δεκάδες μηνύματα στο κινητό του που αποδείκνυαν την εξωσυζυγική του σχέση με τη σύζυγο του συμπαίκτη του, Μπρεντ Μπάρι.

Χάλι Μπέρι – Έρικ Μπένετ

Ξινή της βγήκε η χαρά της Χάλι Μπέρι, αφού μόλις δύο μέρες μετά την απόκτηση του Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού, το 2002, ανακάλυψε πως ο σύζυγός της, Έρικ Μπένετ, τον οποίο είχε παντρευτεί ένα μόλις χρόνο πριν, την απατούσε με την πρώην του.

Ούμα Θέρμαν – Ήθαν Χοκ

Ο γάμος του ζευγαριού έληξε το 2003, με τον Χοκ να κατηγορείται πως απάτησε τη Θέρμαν με τη νταντά των παιδιών τους, Ράιν Σοχάις. Το 2008 οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω, όταν ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη φημολογούμενη εξωσυζυγική του σχέση!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Διάσημες και… απατημένες – Αυτές είναι οι χειρότερες απιστίες που έγραψαν ιστορία! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα