Δεν τον χωρούσε ο τόπος – Γλύτωσε την φυλακή λόγω του ύψους του [εικόνα]

Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο επειδή ήταν πολύ σωματώδης και αν έμπαινε στην φυλακή δεν χωρούσε στα κρεβάτια ενώ δεν υπήρχαν και στολές στο μέγεθος του.

Ο 23χρονος Τζουντ Μέντκαλφ από το Ντεβόν είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Κλαϊνεφέλτερ - μία γενετική πάθηση που όσοι την έχουν δεν σταματούν να αναπτύσσονται.

Από την στιγμή που ο 23χρονος έμαθε ότι πάσχει από το σύνδρομο άρχισε να κλέβει. Μία φορά μπήκε σε ένα σπίτι και πήρε 30 λίρες όπως επίσης και τα δώρα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τρόμαξε επίτηδες μία γυναίκα στο δρόμο βάζοντας στο στόμα της ένα ψεύτικο όπλο και είχε

κλέψει 20 λίρες από το νοσοκομείο.

Στη συνέχεια ο Μέντκαλφ συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του κλεμμένο φαγητό και οδηγήθηκε στην φυλακή όπου και έμεινε για 75 ημέρες. Κατά την διάρκεια της παραμονής του αντιμετώπισε προβλήματα καθώς δεν μπορούσε να χωρέσει σε κανένα από τα κρεβάτια ενώ δεν του έκανε και καμία από τις στολές μιας και ο ίδιος έχει ύψος 2,15 και έχει παραπάνω κιλά.

Κατά την διάρκεια του σημερινού δικαστηρίου ο Μέντκαλφ παραδέχτηκε όλα όσα είχε κάνει ενώ ο δικηγόρος του είπε ότι δεν έπαιρνε την αγωγή που του είχε δώσει ο ψυχίατρος λίγο μετά την διάγνωση του με σύνδρομο Κλαϊνεφέλτερ. Επίσης ο δικηγόρος του πρόσθεσε ότι αντιμετώπιζε ρατσιστική συμπεριφορά λόγω του μεγέθους του και οι άλλοι κρατούμενοι τον έδερναν.

«Έχεις περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή σου» είπε ο δικαστής στον κατηγορούμενο και τελικά αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος καθώς έχει αρκετά προβλήματα με το σύνδρομο Κλαϊνεφέλτερ και ταυτόχρονα δεν μπορεί να βολευτεί στα κρεβάτια ούτε να βρει στολή στο μέγεθος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα