Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο: Πέντε πράγματα που δεν της αρέσουν στο σεξ

12:33 2/8/2014 - Πηγή: KoolNews

Από τη στιγμή που ξεκινάς να κάνεις τακτικά sex, αποκτάς το δικό σου ρεπερτόριο τεχνικών για να κάνεις μια γυναίκα να βογκά από ηδονή και να ξανάρχεται για περισσότερο sex μαζί σου. Τι γίνεται όμως, όταν ισχύει το ανάποδο;

Όταν οι συνήθειές σου στο sex της σκοτώνουν κάθε ερωτική διάθεση; Πολλές φορές δεν θα ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις. Θα αυτοσχεδιάζεις και αυτό μπορεί να φέρει άσχημα αποτελέσματα. Αναρωτήθηκες ποτέ πόσα σεξουαλικά “αδικήματα” ‘έχεις διαπράξει; Ακολουθούν μερικά:

Βγάλε επιτέλους τις κάλτσες! Μπορεί να σου αρέσει απλώς να κρατάς τα πόδια σου ζεστά ή να θεωρείς ότι το να κάνεις sex φορώντας κάλτσες μέχρι το γόνατο είναι κάτι ερωτικό, όπως όταν η κοπέλα σου φορά ψηλοτάκουνα. Λάθος! Είναι αντιαισθητικό σαν θέαμα και σε κάνει να μοιάζεις πιτσιρίκος, κάτι που καμία γυναίκα δεν συσχετίζει με το sex. Επιπλέον, το να φοράς τις κάλτσες σου στο sex σε κάνει να δείχνεις βιαστικός, σαν να μην πρόλαβες να γδυθείς εντελώς. Οπότε, διάλεξε: ή τις κάλτσες ή το κορίτσι!

Κοντά τα δάχτυλα! Για εσένα αποτελεί ένα εξαιρετικό ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο, αλλά γι’ αυτή το να ξεκινάτε με το να ερεθίζεις με το χέρι σου την κλειτορίδα της παραείναι απότομο. Πολλοί άντρες νομίζουν ότι μια γυναίκα για να “ανάψει” πρέπει να ερεθιστεί με τα δάχτυλα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ερεθιστικό γι’ αυτή στο να βάζεις τα δάχτυλά σου στον κόλπο της πριν ακόμα υγρανθεί. Και αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να την ερεθίσεις, δεν έχεις παρά να την αγγίξεις παντού, εκτός από εκεί. Θα εκτινάξεις την επιθυμία της στα ύψη!

Αρκετά με το «μωρό». Tο να αποκαλείς την κοπέλα σου «μωρό» ή με διάφορα γλυκερά υποκοριστικά θα την κάνει πολλές φορές να νιώσει κοντά σου. Αλλά αν το παρακάνεις, το sex σας θα γίνει απρόσωπο, θα ‘ναι σαν να μην είσαι πραγματικά μαζί της. Προτίμησε το μικρό της όνομα, που θα λατρέψει να σε ακούσει να το φωνάζεις σε στιγμές ηδονής. Ή, σε ιδιαίτερες στιγμές, χρησιμοποίησε ένα υποκοριστικό που ξέρετε μόνο οι δυο σας, αντί για το “μωρό”.

Αμάν πια με το στομάχι μου! Κάθε γυναίκα έχει σημεία στο κορμί της – συχνά το στομάχι ή τους μηρούς της – στα οποία δεν νιώθει άνετα να την αγγίζουν. Και το να προσπαθείς διαρκώς να τα βάλεις στο σεξουαλικό σας παιχνίδι, εκτός του ότι θα δείξει έλλειψη φαντασίας εκ μέρους σου, δεν θα την κάνει να νιώσει λιγότερη δυσφορία. Οπότε, ξεπέρασέ το ή βρες έναν τρόπο να της εξηγήσεις γιατί λατρεύεις ένα απ’ αυτά τα σημεία που να τη βάλει κι αυτή στο παιχνίδι.

Για μίλα καλύτερα σε παρακαλώ! Δεν μιλάμε εδώ για περιπτώσεις που εκτοξεύεις βρωμόλογα σε μια στιγμή πάθους – αυτό δεν μας πειράζει. Μιλάμε για όταν θα το κάνεις, εκεί που η κοπέλα σου δεν το περιμένει. Μπορεί να έχεις φτάσει ή να νομίζεις ότι έχετε και οι δυο φτάσει σε σημεία ερωτικής διέγερσης που τα βρωμόλογα φαίνονται μια χαρά. Αλλά η κοπέλα σου δείχνει να αιφνιδιάζεται. Πιπέρι!

Πηγή: sexipedia.gr

The post Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο: Πέντε πράγματα που δεν της αρέσουν στο σεξ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα