Δεν χύνω σαμπάνιες – Ο Αντώνης Ρέμος απαντά και για τον «π@υστη Σόιμπλε»

Στους επικριτές του επιχειρεί να απαντήσει ο Αντώνης Ρέμος μετά την συναυλία στην Μύκονο.

Ο τραγουδιστής κατηγορήθηκε από πολλούς πως στην βραδιά που τραγούδησε, υπήρξαν προκλητικές σπατάλες, ενώ λοιδορήθηκε για τις αισχρές εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Αντώνης Ρέμος τόνισε πως δεν συμμετείχε σε κανένα χύσιμο

σαμπάνιας και πως έκανε μόνο την δουλειά του που είναι μόνο να τραγουδά και να διασκεδάζει τον κόσμο. Ενώ για την φράση «θα σηκωθεί ο π@ύστης Σόιμπλε» που είπε, απολογήθηκε λέγοντας πως έκανε απλά χιούμορ, το χιούμορ που κάνει ο μέσος Έλληνας.

Ολόκληρη η δήλωση του τραγουδιστή που έγινε στον ρεπόρτερ του Star Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, και θα προβληθεί στο κεντρικό δελτίο του σταθμού έχει ως εξής:

«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες, και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι, εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ για όλα τα άλλα, το κάνουν, όλοι οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι δουλειά μου να απολογηθώ. Όσο αφορά το χιούμορ που έκανα για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανία, είναι χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα. Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδρούμε στην σκληρή σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλλει να ζούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα