Δέκα πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ σε ένα πρώτο ραντεβού

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βγήκατε τελευταία φορά ραντεβού και, επιτέλους, έχει φτάσει η μεγάλη στιγμή. Η κοπέλα είναι πανέμορφη, έξυπνη και δείχνει να είναι ο τύπος σας.

Το άγχος της προετοιμασίας, η γλυκιά αναμονή και οι… πεταλούδες στο στομάχι κάνουν την εμφάνισή τους. Η ώρα δείχνει να μην περνάει με τίποτα, και οι σκηνές του –μελλοντικού- σας ραντεβού παίζουν ξανά και ξανά στον κεφάλι σας.

Όλα αυτά είναι ωραία και αποδεκτά, ωστόσο η πολλή σκέψη μπορεί να αποφέρει ορισμένες δυσάρεστες εκπλήξεις,

και το δημιουργικό άγχος να μετατραπεί μέσα σε δευτερόλεπτα σε αυτοκαταστροφικό.

Ευτυχώς, οι σωτήρες του twitter είναι εδώ για να σας σώσουν, με τις χιουμοριστικές, αλλά συνάμα εύστοχες συμβουλές και παρατηρήσεις τους. Δείτε, μάθετε, ακολουθήστε.

Να περάσεις το μισό ραντεβού στέλνοντας μηνύχατα, τουιτάροντας κτλπ. Στην πραγματικότητα αυτό ισχύει για όλες τις κοινωνικές εξόδους. Άσε το κινητό μακριά ή κάτσε σπίτι.

Να πας σε ένα 7-11 (seven eleven) και να πεις: «Πρέπει να τρέξω να πάρω μερικά προφυλακτικά γρήγορα… θες κάτι;».

Πολλοί άνθρωποι κρύβουν την αληθινή τους προσωπικότητα στο πρώτο ραντεβού επειδή φοβούνται το τί μπορεί να σκεφτεί ο άλλος άνθρωπος.

Να μιλάς ασταμάτητα για την πρώην σου. Τίποτα δεν προδίδει ότι είσαι πιο ευάλωτος, ενδεής και άστατος από το να μιλάς για την πρώην σου.

Να αρχίζεις να μιλάς για το νέο επεισόδιο του Game of Thrones ενώ κλαις ανοιχτά.

1. Μην περιμένεις πάρα πολλά 2. Μην υποκρίνεσαι κάτι που δεν είσαι 3. Μην μιλάς για την πρώην σου 4. Μην είσαι φτηνιάρης

Να πεις σε αγαπώ #αμήχανο

Να τη βάλεις να σου ανοίξει την πόρτα.

Να της ζητήσεις να σε αγκαλιάσει.

Να μιλάς για το μέλλον. Είναι το πρώτο ραντεβού. Το μέλλον τρομάζει τους ανθρώπους. Ηρέμησε λιγάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα