Χτύπησε ξανά το ντουέτο ληστών στη Λάρισα – Μάνα και γιος τα θύματα

Άλλη μια ληστεία κατέγραψε στο πλούσιο ενεργητικό του το γνώριμο «δίδυμο» των κακοποιών που εισβάλλουν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και χτυπούν τους ενοίκους για να τους ληστέψουν. Τελευταία τους θύματα ήταν μια ηλικιωμένη και ο γιος της που ξυλοκοπήθηκε… δυο φορές!

Οι ληστές, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι της οικογένειας και περίμεναν να επιστρέψει ο 38χρονος γιος. Μόλις τον είδαν, πετάχτηκαν μπροστά του, τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και κατσαβιδιού και ο ένας άρχισε να τον χτυπά γιά να τον αναγκάσει

να του δώσει όσα χρήματα είχε. Αφού του άρπαξε 1.400 ευρώ, τον υποχρέωσε να μπει στο σπίτι και τον ακολούθησε μαζί με τον συνεργό του.

Εκεί ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και την 74χρονη μητέρα του απειλώντας ότι θα τη σκότωναν και χτύπησαν ξανά τον 38χρονο, που υποχρεώθηκε να τους παραδώσει άλλα 1.100 ευρώ. Με τη λεία τους στις τσέπες, οι δράστες το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν πριν κινητοποιηθεί η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από τα θύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα