«Χτύπησε» στο τέλος ο Σαλπιγγίδης – Ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου έκανε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 μέσα στη Τούμπα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σαλπιγγίδης, όπου γλίτωσε τον Δικέφαλο στο ’90, σε έναν ημιτελικό με φάσεις και αγωνία μέχρι το τέλος.

Η αναμέτρηση φάνηκε από το ξεκίνημά της ότι θα είχε πάθος και οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένες για τη νίκη. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε

τον έλεγχο στο ξεκίνημα και ευτύχισε να προηγηθεί με γκολ του Κλάους Αθανασιάδη στο 24′. Οι φιλοξενούμενοι στην πορεία κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς, έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Ντε Μπλάσις (59′), αλλά στο 63′ έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Ναβάρο.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο, μέσα σε 2 λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω. Στο 89′ ο Καλαντζής δεν καταφέρνει να δώσει το προβάδισμα στον Αστέρα και αμέσως στην επόμενη φάση, ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλευόμενος το παιδικό λάθος των Σανκαρέ-Μπαντή έκανε το 2-1 με το στήθος.

Βέβαια οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσα στο ’94, ωστόσο η μπάλα από το σουτ του Σανκαρέ σταμάτησε στο δοκάρι του Ιτάνζ και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα