Χρυσή Αυγή: Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ υπεύθυνος για ό,τι μας συμβεί

Η Χρυσή Αυγή κατηγορεί την ΕΛΑΣ και την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ότι αφήνει τους βουλευτές της αφύλακτους, την ώρα που αναμένεται νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

'Οπως αναφέρει το εθνικιστικό κόμμα σε δελτίο τύπου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν διαθέτει αστυνομικούς οι οποίοι να είναι έμπιστοι για τη συνοδεία βουλευτών αλλά αντίθετα αναθέτει τη φύλαξη σε βάρδιες.

Δείτε

το δελτίο τύπου:

Πρωτοφανής απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. οδηγεί σε περαιτέρω στοχοποίηση βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής από τρομοκράτες

Την ώρα που όλα τα κανάλια και οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλουν νέο τρομοκρατικό χτύπημα, η ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. επιμένει να αφήνει αφύλακτους τους κύριους στόχους των τρομοκρατών, δηλαδή τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Έφτασαν μάλιστα στο άθλιο σημείο - για να καλυφθούν από τις βαρύτατες ποινικές τους ευθύνες - να προτείνουν στους βουλευτές μας να φυλάσσονται... εκ περιτροπής! Να μην διαθέτουν δηλαδή αστυνομικό συνοδό της απολύτου εμπιστοσύνης τους, αλλά να αναλαμβάνει διαφορετικός σε καθημερινή βάση ένοπλος την φύλαξή τους!

Η απόφαση αυτή είναι όχι μόνο κακόβουλη και πολιτικά στοχευμένη, αλλά κυρίως επικίνδυνη για την ασφάλεια των βουλευτών μας και επιχειρησιακά ανεφάρμοστη. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. καθίστανται προσωπικώς υπεύθυνοι για οτιδήποτε έχει συμβεί, αλλά και πρόκειται να συμβεί εις βάρος βουλευτών και μελών του κόμματός μας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα