Πόσο προσέχεις την επιδερμίδα σου; – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για καθαρό και όμορφο πρόσωπο

Εαν πιστεύεις πως η επιδερμίδα σου είναι «αθάνατη» καιρός να αναθεωρήσεις. Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τη μέγιστη φροντίδα που μπορούμε να της δώσουμε, έτσι ώστε να μας υποσχεθεί τις πιο όμορφες λαμπερές εμφανίσεις.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέχει στο grooming για την επιδερμίδα του, ο κάθε σύγχρονος άντρας.

Την ξηρή επιδερμίδα στο πρόσωπο

Η επιδερμίδα σου είναι ζωντανό πράγμα. Όταν ξεραίνεται σημαίνει πως οι

πόροι του δέρματος αδυνατούν να αναπνεύσουν. Αυτό οφείλεται τόσο στη μη ενυδάτωση του προσώπου, όσο και στις καθημερινές δοκιμασίες που δέχεται η επιδερμίδα από την ατμόσφαιρα, τα καυσαέρια ακόμη και από τον καπνό των τσιγάρων. Φρόντιζε να πλένεις διαρκώς το πρόσωπο σου χρησιμοποιώντας παράλληλα κρέμες ενυδάτωσης.

Τα κοψίματα στο ξύρισμα

Ένα κόψιμο κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος δεν είναι ποτέ αθώο. Ακόμη και αν περιποιηθείς την πληγή, έαν υπάρχει πρόβλημα ξηρής επιδερμίδας, οι πόροι της τρίχας μπορεί να γεμίσουν μικροοργανισμούς, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν σπυράκια και άλλοι ανεπιθύμητοι ερεθισμοί. Προτίμησε τα after shave balsam που σέβονται την επιδερμίδα σου και την ίδια στιγμή προσφέρουν αντιβακτηριδιακή προστασία.

Τα μαύρα στίγματα και τις ρυτίδες

Ο χρόνος είναι εχθρός ακόμη και για τον άντρα. Μπορεί η παροιμία να λέει πως «όσο ωριμάζουμε τόσο ομορφαίνουμε», αλλά οι ρυτίδες χαλάνε τόσο το παρουσιαστικό όσο και τη ψυχολογία! Επίσης τα μαύρα σημάδια και στίγματα που έχουν δημιουργηθεί είτε από το άγχος, είτε από κακοδιατηρημένη επιδερμίδα, κάνουν το σύνολο να υστερεί. Προμηθεύσου κρέμες ενυδάτωσης που συσφίγγουν το δέρμα και σου δίνουν ένα καλό χρόνο αθανασίας.

Tip: Επειδή η επιδερμίδα αξίζει το καλύτερο που μπορείς να της δώσεις, προμηθεύσου και εσύ τη σειρά grooming της NIVEA MEN για την προστασία του προσώπου, πριν και μετά το ξύρισμα, για πλήρη ενυδάτωση και φροντίδα που ποτέ σου δεν είχες φανταστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα