«Χοντράδα» Τριαντάφυλλου προς Ζαχαράτο: Χαίρομαι τέτοιους άντρες, πατούν τη γη και τρίζει

Η χθεσινή μίμηση του Κώστα Δόξα στο Your Face Sounds Familiar φαίνεται πως δεν ενθουσίασε και τόσο τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος μετά το επικριτικό του σχόλιο στο Facebook μίλησε στη Χριστίνα Λαμπίρη και μίλησε με κάπως άκομψα λόγια για τον Κώστα Δόξα και τον Τάκη Ζαχαράτο.

Αρχικά, ο τραγουδιστής είχε σχολιάσει χθες στο Facebook:

«Σας άρεσε αυτό που είδατε;;; Εγώ είχα πει στο δόξα καλή επιτυχία και αυτός ειρωνευόταν συνέχεια το ίδιο και ο Ζαχαράτος αν αυτό είναι παιχνίδι αγάπης και διασκέδασης οι κακίες δεν χωράνε και ήταν πολλές. Ο Δόξας μια χαρά με έκανε όταν ήμουν 17 χρόνων αλλά μετά η ειρωνεία που κόλλαγε;;; Και οι κακίες ;;; Κανε με τώρα αν μπορείς»

Δημοσίευση by Triantafyllos Xatzinikolaou.

Δημοσίευση by Triantafyllos Xatzinikolaou.Σήμερα, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ήταν ακόμα πιο σκληρός και λάβρος κατά των δύο.Αρχικά, για τον Κώστα Δόξα ανέφερε:«Δεν με στενοχώρησαν. Μου άρεσε που το παιδί βγήκε και με έκανε όπως ήμουν 17 χρονών. Μου άρεσε πολύ γενικά όλο αυτό, αλλά δεν μου άρεσε το μετά. Ο Κώστας είναι φίλος και έκανε τον πρώτο του χρυσό δίσκο από εμένα, έχουμε συνεργαστεί σε μαγαζιά και τον έχω πάρει σε συναυλίες μου. Θεωρώ ότι παρασύρθηκε και γενικά ήταν πολύ υπερβολικός σε κάποιες κινήσεις που έκανε, αφού τελείωσε το τραγούδι. Πάντα ήθελε ο Κώστας Δόξας να γίνει Τριαντάφυλλος για 2-3 ώρες. Το έκανε χθες και του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν βγάζω πικρία, το λέω τελείως χιουμοριστικά. Δεν κάνω παράπονα σε κανέναν, είμαι πολύ θετικός άνθρωπος».Για τον Τάκη Ζαχαράτο όμως είχε να πει περισσότερα: «Αυτό που δεν κολλούσε στο όλο θέμα είναι πως σε ένα τέτοιο show αγάπης, τραγουδιού, χαράς και χαβαλέ βγήκε η κακία από αυτόν τον κτητικό άνδρα που όλοι χαιρόμαστε, που υπάρχουν τέτοιοι άνδρες στην Ελλάδα και πατούν στη γη και τρίζει η γη. Και μιλάω για τον Τάκη τον Ζαχαράτο. Σχολίασε πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνω που στέκουν στο show. Ήταν άκυρο αυτό που είπε. Χθες έβγαλε κακίες χωρίς λόγο. Τον Ζαχαράτο τον είχα για μεγάλο star και έπεσε στα μάτια μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα