Χατ – τρικ ο Μίλερ, Γερμανία – Πορτογαλία 4 – 0

H Γερμανία ήταν καταιγιστική στο ματς με την Πορτογαλία και σε συνδυασμό με την αποβολή του Πέπε, διέσυρε την Γερμανία, με 4-0. MVP ο Μίλερ, εκτός του καλού του εαυτού ο Ρονάλντο...

Έτσι παρατάχθηκαν:

Ο Γιόκακιμ Λεβ, επέλεξε το 4-2-3-1 χωρίς κλασικό φορ περιοχής, Συγκεκριμένα ο Νόιερ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μπόατενγκ, αριστερά ο Χέβεντες και στο κέντρο της άμυνας ο Χούμελς με τον Μερτεσάκες. Στα χαφ ο Λαμ,

με τον Κεντίρα και πιο μπροστά ο Οζίλ δεξιά, ο Γκέτσε αριστερά και ο Κρος πίσω από τον Μίλερ.

Ο Πάουλο Μπέντο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο βασικό παρέταξε την Πορτογαλία με 4-3-3. Ο Πατρίτσιο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Περέιρα, αριστερά ο Κοεντράο και στο κέντρο της άμυνας ο Πέπε με τον Άλβες. Η τριάδα του κέντρου αποτελούνταν από τους Βελόσο, Μειρέλες Μουτίνιο και στην επίθεση ο Νάνι δεξιά, ο Ρονάλντο αριστερά και ο Αλμέιδα στην κορυφή.

Κυριαρχία και 1-0!

Η Γερμανία, είναι πιο ομάδα από την Πορτογαλία και σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά προσπαθούσε να δημιουργήσε ευκαιρίες για να σκοράρει και σε μία από αυτές το κατάφερε. Στο 10ο λεπτό ο Γκέτσε κερδίζει πέναλτι από μαρκάρισμα του Περέιρα. Ο Μίλες ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ και παράλληλα τον δρόμο για την νίκη.

Ανύπαρκτη άμυνα και 2-0!

Ο Μπρούνο Άλβες και ο Πέπε είναι καλοί κεντρικοί αμυντικοί, όμως στο σημερινό ματς δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ των δυο σέντερ μπακ της Πορτογαλίας και όταν ο Χούμελς παρατηρήσει κενό στην άμυνα σίγουρα θα το εκμεταλλευτεί. Στο 31' ο Κρος εκτέλεσε το κόρνερ και ο κεντρικός αμυντικός των «πάντσερ» διπλασίασε τα τέρματα για τους Γερμανός.

Ανεγκέφαλη ενέργεια και 3-0!

Στην Πορτογαλία μετά το 2-0 είχε επέλθει ο εκνευρισμός και ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και χτύπησε τον Μίλερ, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Η Γερμανία είχε περισσότερους χώρους και στο 45' ο Μίλερ τριπλασίασε τα γκολ της Γερμανίας και «κλείδωσε» την πρώτη νίκη στον όμιλο.

Χωρίς ψυχραιμία και συγκέντρωση

Η Πορτογαλία είχε κυριευθεί από το συναίσθημα του εκνευρισμού, μετά την αποβολή του Πέπε αλλά και τα τρία γκολ που δέχθηκε στο πρώτο μέρος. Οι ποδοσφαιριστές του Πάολο Μπέντο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκτός παιχνιδιού.

Μίλερ, 4-0 και χατ – τρικ

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ήταν ο δήμιος της Πορτογαλίας. Της έβαλε τρία γκολ και κέρδισε την αποβολή του Πέπε. Αυτό που έμελλε να κάνει ο φορ των Γερμανών ήταν να βάλει το τρίτο γκολ, εκμεταλλευόμενος την ασταθέστατη απόκρουση του Πατρίσιο.

Ο MVP: Ο Μίλερ πετυχαίνει χατ – τρικ και κερδίζει την αποβολή του Πέπε στο πρώτο μέρος. Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς.

Ο αρνητικός: Ο Πέπε. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες και ήταν ο κύριος υπαίτιος για ό, τι ακολούθησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα