Χαρτί και καλαμάρι τα είπε ο Άγγος στην απολογία του – «Έκαψε» φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς

Αποκαλυπτικός ήταν στην απολογία του ο Γιάννης Άγγος δίνοντας μάλιστα σαφείς πληροφορίες για τον ρόλο που παίζουν τα τάγματα Ασφαλείας της Χρυσής Αυγής, καθώς και για όσα πραγματικά συνέβησαν την μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ο Άγγος ξεκίνησε να μιλάει ήδη όσο βρισκόταν μέσα στις φυλακές του Ναυπλίου όπου και φυλάσσεται ενώ σήμερα πρόκειται να υποβάλλει αίτηση για την άρση της προσωρινής κράτησής του.

Όπως δημοσιεύει το tovima.gr

αναφέρεται ότι ο Γιάννης Άγγος έχει ανοίξει το στόμα του και έχει «κάψει» τους αυτουργούς και τους ηθικούς αυτουργούς. Περιγράφεται μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν, πως κινήθηκε η κινητοποίηση από την καφετέρια Κοράλι καθώς και τι ακολούθησε της στυγερής δολοφονίας.

Αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορταζ ότι «Έγινε κινητοποίηση για να υπάρξει σύγκρουση... Όχι όμως για να καταλήξει όλο αυτό σε δολοφονία». Στον Γιώργο Ρουπακιά φαίνεται ότι επιρρίπτει ο Άγγος την εκ προθέσεως δολοφονία. Σε αυτόν και το κίνητρο της ανθρωποκτονίας. Θα αναλύσει πάντως και λεπτομέρειες για τα τάγματα εφόδου. Η απολογία αυτή είναι ίσως από τις πιο σημαντικές, αφού γίνεται από κατηγορούμενο και όχι από προστατευόμενο μάρτυρα. Ο συγκεκριμένος ήταν επί τρεις ώρες την Τρίτη στους ανακριτές Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα. Είναι βέβαιο ότι ειπώθηκαν πολλά από αυτά που δεν καταγράφονται».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα