Η Κέλι Μπρουκ επιτέλους χορεύτρια του καμπαρέ!

Φόρεσε το κόκκινο κορμάκι με το σούπερ σέξι κόψιμο στα οπίσθια, εφάρμοσε την ξανθιά περούκα της και άρχισε τα κουνήματα με τα κορίτσια του Crazy Horse. Η Κέλι Μπρουκ μπήκε στο καμπαρέ και είναι ξετρελαμένη. Μαζί της…

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια του διάσημου παριζιάνικου καμπαρέ που επισκέπτεται αυτή τη περίοδο το Λονδίνο ανεβάζει διαρκώς η Κέλι Μπρουκ για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της με το αντρικό πλήθος που την ακολουθεί στο twitter.

Το

σέξι μοντέλο θα εμφανιστεί στη σκηνή με τα κορίτσια του περίφημου καμπαρέ φορώντας ένα κορμάκι που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία των θεατών. Η ίδια είναι ξετρελαμένη με το κορμάκι αυτό, όμως, και το φωτογραφίζει από όλες τις γωνίες με αποτέλεσμα φυσικά να εξιτάρει τους απανταχού θαυμαστές της.

Η Κέλι Μπρουκ έχει στη διάθεση της μόλις πέντε μέρες για να τελειοποιήσει το νούμερό της καθώς η αυλαία των παραστάσεων ανοίγει την 1η του μήνα! «Κάποιο άνθρωποι ονειρεύονται τον εαυτό τους να κερδίζει Όσκαρ ή χρυσό μετάλλιο. Το δικό μου όνειρο από τότε που με θυμάμαι ήταν να γίνω χορεύτρια του Crazy Horse. Όταν άκουσα ότι έρχονται στο Λονδίνο έπαθα ντελίριο. Έπρεπε να βρω τρόπο να μπω στην παράσταση. Είμαι τόσο ευτυχισμένη», δήλωσε η Κέλι η οποία θα μετάσχει σε ένα από τα θρυλικά νούμερα του σόου, το “Lecon d’Erotisme’, όπου θα υποδυθεί την παιχνιδιάρα “Miss Bisou’.

Δες το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα