Μπουνίδια έπεσαν σε αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων

Σε ρινγκ μετατράπηκε αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου διεξάγεται η δική της σπείρας των απαγωγέων που κρατούσαν ομήρους χρυσοχόους και επιχειρηματίες μέχρι να αποσπάσουν λύτρα από τις οικογένειές τους.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, την ώρα που μία εκ των βασικών μαρτύρων, κατέθετε στο δικαστήριο περιγράφοντας με δάκρυα στα μάτια τις τραγικές στιγμές που έζησε επί 25 ολόκληρες ημέρες στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών, συγγενής του θύματος δεν άντεξε και μαινόμενος

υπερπήδησε τα ξύλινα κιγκλιδώματα επιτιθέμενος με γροθιές στους κατηγορούμενους.

Καρέκλες άρχισαν να εκσφενδονίζονται από συγγενείς προς την πλευρά των κατηγορούμενων, ενώ, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές των αστυνομικών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Εφετείου δεν ήταν αρκετοί για να «αναχαιτίσουν» το οργισμένο πλήθος.

Ακολούθησαν σκηνές σκληρού ροκ, με τους συγγενείς να χτυπούν με γροθιές και κλοτσιές όποιον κατηγορούμενο έβρισκαν μπροστά τους και την έδρα του δικαστηρίου να αποχωρεί άμεσα, ενώ οι συνήγοροι επιχείρησαν μάταια να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Η τάξη αποκαταστάθηκε με την επέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονταν στις υπόλοιπες αίθουσες του ορόφου και ειδοποιήθηκαν για να επέμβουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα