Μπακογιάννης: Δεν θα μας τα λύσουν τα προβλήματα ο Σαμαράς και ο Τσίπρας

12:41 5/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας για την κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στον ρόλο το οποίο παίζει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το lamiareport, όπου έδωσε τη συνέντευξη, ο κ Μπακογιάννης αναφέρει: «Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να χωρίσουν τα «τσανάκια» τους. Τα προβλήματα μας στην Περιφέρεια δεν θα μας τα λύσει ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος,

ούτε ο Τσίπρας». Με αυτό το τρόπο ο Κώστας Μπακογιάννης προσπάθησε να ξεκαθαρίσει πως αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν Δήμοι και Περιφέρειες απέναντι στα προβλήματά που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Μάλιστα, τόνισε: «Τα κόμματα δεν έχουν θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση», μία μέρα πριν ανακοινώσει και επίσημα την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Αναφερόμενος στην ανάμειξη στην τοπική αυτοδιοίκηση, δηλώνει «γοητευμένος» αφού έτσι έρχεται σε άμεση επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματά του.

Ο Κώστας Μπακογιάννη, γιος της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη - ένα από τα θύματα της 17 Νοέμβρη -, σε ερώτηση για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού απάντησε: «Αισθάνθηκα ανείπωτο θυμό και απογοητεύτηκα. Ο άνθρωπος είναι κατά συρροή δολοφόνος και η θέση του είναι στη φυλακή. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξαναπάρει τη θέση του εκεί που πρέπει. Αρκετά με την τρομοκρατία».

Keywords
Τυχαία Θέματα