Μικροδιαμέρισμα: Η νέα μόδα των μικροσκοπικών σπιτιών που κατακτά τις μεγαλουπόλεις [βίντεο]

12:27 5/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο αριθμός των ατόμων που ζουν μόνοι τους υπολογίζεται πάνω από δύο εκατομμύρια παγκοσμίως. Στην σημερινή εποχή, τα ενοίκια είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να επιλέγουν οι περισσότεροι να κατοικούν σε όσο το δυνατόν πιο μικρά διαμερίσματα που να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες.

Όσον αφορά την ακίνητη περιουσία, οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου αντιμετωπίζουν προβλήματα υψηλών ενοικίων για λίγα τετραγωνικά μέτρα.Λύση στο συγκεκριμένο

πρόβλημα φαίνεται να δίνει ένα εργοστάσιο έτοιμων διαμερισμάτων πλήρως εξοπλισμένων, έτοιμα να εγκατασταθούν στα περίχωρα της Νέας Υόρκης.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος είναι κατασκευασμένο και σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες και να διαθέτει χώρο. Πιο συγκεκριμένα, ο καναπές μετατρέπεται σε κρεβάτι , η τηλεόραση περιέχει και χώρο για βιβλιοθήκη και για ποτήρια, ενώ το τραπέζι έχει και σκαμπό κρυμμένα για τους επισκέπτες.

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να γίνει επιλογή των επίπλων, καθώς τα έπιπλα είναι ειδικά σχεδιασμένα, οι χρήστες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.Το ενοίκιο ενός τέτοιου πρωτοποριακού διαμερίσματος είναι περίπου 30-40% φθηνότερο από τα κανονικά διαμερίσματα.

Δείτε το βίντεο :

Keywords
Τυχαία Θέματα