Ασταμάτητος ο Ολάντ: Φλερτάρει άλλη κι ενώ η γυναίκα του ακόμα αναρρώνει [εικόνα]

Άτακτος και με λατρεία στο γυναικείο φύλο αποδείχτηκε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ καθώς δεν χάνει ευκαιρίες με τις γυναίκες. Αυτή τη φορά βρέθηκε στα εγκαίνια ενός πυροσβεστικού σταθμού και δεν έχασε την ευκαιρία να φλερτάρει με μία νεαρή μελαχρινή προκαλώντας σάλο στα social mediaΟλάντ επισκέφτηκε μετά από κάποιες μέρες της Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με νευρικό κλονισμό μετά από την αποκάλυψη της σχέσης που διατηρούσε με την Ζουλί Γκαγιέ. Αξιοσημείωτο

είναι το γεγονός ότι εκτός από την χρονοκαθυστέρηση, ο Γάλλος πρόεδρος δεν ζήτησε συγγνώμη από την Βαλερί αλλά της είπε μόνο ότι θέλει χρόνο για να αποφασίσει αν θέλει εκείνη ή την… Γκαγιέ. Γεγονός που είναι πιθανό να επιδείνωσε την ψυχολογία της Βαλερί.

Η Τριερβελέρ πήρε τελικά εξιτήριο και αναρρώνει στην προεδρική κατοικία αλλά έχει και άλλες έγνοιες πέρα της απιστίας και της εξέλιξης των ερωτικών της καθώς αγωνιά για τον αν θα μείνει άστεγη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα. Η Βαλερί τα τελευταία χρόνια ζούσε στην προεδρική κατοικία Pavillon de la Lanterne στις Βερσαλίες μαζί με τα τρία της παιδιά και τον αγαπημένο της Φρανσουά.

Παράλληλα, το Paris Match αναφέρει ότι η Τριερβελέρ γνωρίζει ότι η σχέση της με τον πρόεδρο έχει τελειώσει αλλά «θα χρειαστεί καιρό, ίσως χρόνια για να αποβάλλει το πιο ισχυρό σοκ της ζωής της, την απιστία του επί οκτώ έτη συντρόφου της. Το χειρότερο είναι ότι ανακάλυψε από τον Τύπο ότι η σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ ξεκίνησε πριν τις προεδρικές εκλογές». Επίσης το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας: «Συγκλονισμένη, εξευτελισμένη, αναζητά απαντήσεις για το μέλλον της. Τώρα χρειάζεται έναν χώρο όπου σιγά σιγά θα βρει τον εαυτό της».

Και ενώ η Βαλερί ανησυχεί για το μέλλον της, ο Φρανσουά δεν χάνει το κουράγιο του και πήγε στην Τυλ της νοτιοδυτικής Γαλλίας όπου και φλέρταρε με μία μελαχρινή νεαρή.

Ο Γάλλος πρόεδρος παραβρέθηκε στα εγκαίνια πυροσβεστικού σταθμού και ενός αστυνομικού τμήματος όπου και μαγεύτηκε από την ομορφιά μιας νεαρής κοπέλας. Ο φωτογραφικός φακός δεν έχασε την ευκαιρία και απαθανάτισε την στιγμή, ενώ η φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με σχόλια όπως: «Ο Φρανσουά Ολάντ χαριεντίζεται».

Ο Ολάντ μπορεί να μην ξέφυγε από τον φωτογραφικό φακό αλλά κατάφερε να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ.

Επίσης κυκλοφόρησε και ένα βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου Σεσίλ Αμάρ με τίτλο «Ως εδώ, χάλια» στο οποίο αναφέρεται ότι ο Φρανσουά Ολάντ «βάζει σε κουτάκια τη ζωή του, κρατάει τα μυστικά του, σπάνια μιλάει για τα συναισθήματά του και ποτέ δεν είναι εκδηλωτικός». Επίσης φιλοξενούνται στις σελίδες και δηλώσεις της Τριερβελέρ που υποστηρίζει ότι «ο Φρανσουά δεν έχει συναισθήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα