Αρχίζει το σήριαλ της ανανέωσης του Μάρκους Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο που έχει ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να έχουν την επιθυμία να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Η θέληση μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει, ωστόσο όμως υπάρχουν και ορισμένα «ψηλά γράμματα» στην επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του...

Αναμφισβήτητα, ο Παναθηναϊκός είναι ευγνώμων στον Μάρκους Μπεργκ

και ο Σουηδός είναι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό, καθώς του έδωσε την ευκαιρία να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και από όλο αυτό επωφελήθηκε και το Τριφύλλι, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την είσοδο στα προκριματικά του Champions League. Ο Σουηδός φορ έγινε ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού και το όνομά του έγινα σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Ο ίδιος, ο ποδοσφαιριστής μετά το φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 3-2 [διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], πέταξε το μπαλάκι στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λεωνίδας Βόκολος, είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Σουηδού για τους όρους του νέου συμβολαίου που έχει λήξη το 2018.

Οπως προλογίσασμε, η θέληση υπάρχει, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι όροι στο νέο συμβόλαιο. Ο πρώτος είναι η αύξηση των αποδοχών κατά το ποσοστό του 25% και να το πούμε σε... λεφτά, το νέο του συμβόλαιο θα προσεγγίζει τις 600.000 ευρώ. Αρκετά υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια.

Ο δεύτερος και σημαντικός όρος είναι η ρήτρα αποδέσμευσης. Οι εκπρόσωποι του Μπεργκ θεωρούν πως η ηλικία του «παίρνει» άλλη μια ακόμη μετεγγραφή και δεν θέλουν η ρήτρα αποδέσμευσης να είναι πάρα πολύ υψηλή, ούτως ώστε ο Σουηδός να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει να είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος τον λατρεύει, ο ίδιος θεωρεί τον Παναθηναϊκό ορόσημο στο... restart της καριέρας του μετά τους τραυματισμούς και ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να... παίξει την ζωή του κορώνα – γράμματα.

The post Αρχίζει το σήριαλ της ανανέωσης του Μάρκους Μπεργκ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα