Απορρίφθηκε το αίτημα Κασιδιάρη για εξαίρεση των ανακριτριών στην υπόθεση της ΧΑ

Απερρίφθη το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη για την εξαίρεση των δύο ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης των ανακριτριών Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα και Μαρία Δημητροπούλου-Ανδρεάδου που είχε κάνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με το enikos.gr.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε κατηγορήσει τις δύο ανακρίτριες για μεροληπτική συμπεριφορά ενώ στοχοποίησε ιδιαίτερα την Ιωάννα Κλάπα λόγω της κομματικής ιδιότητας του συζύγου της που είναι ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ.

Διαβάστε ολόκληρο το βούλευμα που δημοσίευσε το enikos.gr, πατώντας εδώ.

Ταυτόχρονα, μπορεί να απορρίφθηκε το αίτημα για εξαίρεση των ανακριτριών από τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά πήγε εξώδικο από την γυναίκα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου προς τις δύο ανακρίτριες και τον εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, σύμφωνα με το enikos.gr.

Η σύζυγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μαρία Μαργέτη ζητά να τις επιστραφούν τα προσωπικά της αντικείμενα που είχε κατασχέσει η Αντιτρομοκρατική κατά τη διάρκεια εφόδου στο σπίτι της που έγινε στα πλαίσια της έρευνας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η ίδια τονίζει ότι αν δεν τα πάρει πίσω θα κινηθεί νομικά εναντίον τους για παράβαση καθήκοντος, την πράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και της κατάχρησης εξουσίας.

Η Μαρία Μαργέτη αναφέρει στο εξώδικο: «Αντιλαμβάνομαι τη σπουδή και τον υπερβάλλοντα ζήλο που έχουν κληθεί να καταβάλλουν ειδικώς για τη συγκεκριμένη υπόθεση τα όργανα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ωστόσο, δεν βρίσκω σε τι εξυπηρετεί η κατάσχεση προσωπικών αντικειμένων προσώπων που δεν εμπλέκονται με την υπόθεση καθ' οιονδήποτε τρόπο και πως αυτό θα συνεισφέρει στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης».

Διαβάστε ολόκληρη την εξώδικη δήλωση που δημοσίευσε το enikos.gr, πατώντας εδώ.

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα