Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταφέρεται εναντίον συναδέλφου: Μία αγενέστατη, είχα θυμώσει [εικόνα]

Καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Πέτρος Φιλιππίδης έφερε στο νου του ένα περιστατικό με μια συνάδελφο, με την οποία διαφώνησαν κάποια στιγμή και επί της ουσίας αναίρεσε την υποκριτική της ικανότητα, αφού την κατονόμασε λέγοντας «Συνάδελφος, τέλος πάντων».

Μάθημα περί σεβασμού έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης και περιέγραψε ένα σκηνικό με την ηθοποιό Ελένη Τζώρτζη: «Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι είμαστε μια εποχή αποκαθήλωσης. Που θέλουν κυρίως οι συνάδελφοι να αποκαθηλωθούν τα

είδωλα. Διαβάζω καμιά φορά στα social media...οι πρώτοι που κράζουν είναι οι συνάδελφοι. Αυτό είναι τραγικό» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε με έντονο ύφος.

«Δηλαδή, ήταν μια συνάδελφος πέρυσι με ένα περιστατικό που είχε γίνει και έλεγε "ο σεβασμός δεν απαιτείται κερδίζεται". Όχι, ο σεβασμός απαιτείται, δεν κερδίζεται. Γιατί να τον κερδίσω το σεβασμό τον απαιτώ. Όταν εγώ ανεβαίνω στη σκηνή...ξέρει ο κόσμος πως παίζω, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω καμία έκπτωση. Το απαιτώ λοιπόν. Αυτό το λένε τώρα συνάδελφοι που σε παρακαλάνε να τους πάρεις στη δουλειά, έτσι. Αυτό ήταν με μία συνάδελφο... Ελένη Τζώρτζη, με την οποία είχα θυμώσει πάρα πολύ. Μια αγενέστατη συνάδελφος, η οποία τώρα άστο εντάξει... Συνάδελφος, τέλος πάντων».

Keywords
Τυχαία Θέματα