Απολογούνται οι οκτώ πρώτοι σωφρονιστικοί για τον θάνατο Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας

15:53 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Οι οκτώ - από τις δεκαπέντε συνολικά - πρώτες κλήσεις σε απολογία επέδωσε σήμερα η ανακρίτρια Σερρών Γεωργία Τουτουντζή, στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας, που φέρονται υπεύθυνοι για τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη, Ιλία Καρέλι.

Οι οκτώ πρώτοι κληθέντες καλούνται να απολογηθούν το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 12:00, για τα βασανιστήρια που φαίνεται να υπέστη ο ισοβίτης λίγες ώρες πριν πεθάνει. Βέβαια, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμίες για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους προκειμένου

οι συνήγοροί τους να έχουν το χρόνο να λάβουν τα αντίγραφα του κατηγορητηρίου και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή των εντολέων τους.

Στον κατάλογο των παραπάνω σωφρονιστικών υπαλλήλων, όμως, δεν περιλαμβάνεται ο διευθυντής των φυλακών Νιγρίτας, ο οποίος αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Υπενθυμίζεται, πως ο Αλβανός κακοποιός κατέληξε μέσα στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας, λίγες ώρες από την μεταφορά του από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου και στέρησε τη ζωή στον άτυχο, υπαρχιφύλακα, Γιώργο Τσιρώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα