Απίστευτο τρολάρισμα: Αποδίδουν στον Πατροκοσμά προφητεία για τα βίντεο Κασιδιάρη

15:22 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Τεράστιες διαστάσεις φαίνεται πως έχει πάρει το θρίλερ με τις επαφές της Χρυσής Αυγής και το παρασκήνιο των διώξεων των βουλευτών και του αρχηγού του κόμματος.

Οι αποκαλύψεις αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας έπειτα από το βίντεο που θέλει τον πρώην γενικό γραμματέα την κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής,

Ηλία Κασιδιάρη, να συνομιλούν με τον πρώτο να εμπλέκει τους υπουργούς, Νίκο Δένδια και Χαράλαμπο Αθανασίου αλλά ακόμη και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στις συλλήψεις και διώξεις των μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Δεν χωρά αμφιβολίες πως οι αποκαλύψεις που ξεκίνησαν από τον κ. Κασιδιάρη και η προαναγγελία του επίμαχου βίντεο δημιούργησαν απίστευτες εντάσεις όχι μόνο στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας ή της συγκυβέρνησης, αλλά και σε ολόκληρο το Κοινοβούλιο. Κάτι τέτοιο βέβαια βοηθά σε συνειρμούς και φέρνουν στο μυαλό τις προφητείες του... Κοσμά του Αιτωλού!

Ο Πατροκοσμάς, στην «προφητεία 47» είχε πει, πως ο χαλασμός θα γίνει από έναν... κασιδιάρη, σύμφωνα με makeleio.gr. Βέβαια - μάλλον δεν αναφερόταν στον γνωστό βουλευτή, Ηλία Κασιδιάρη, - αλλά, προφανώς εννοούσε πως το κακό θα προέλθει από εκείνον που δεν θα έχει μαλλιά στο κεφάλι του, έναν κασιδιάρη!

Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τα λεγόμενα του Αγίου Κοσμά, το μόνο βέβαιο είναι πως οι αποκαλύψεις έφεραν… χαλασμό, προκαλώντας πολύ μεγάλους τριγμούς στην κυβέρνηση Σαμαρά!

Αναλυτικότερα οι Προφητείες Κοσμά Αιτωλού και αναφέρονται τα νέα «τρολαρίσματα» της χώρας:

44. «Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα».

46. «Η αιτία του γενικού πολέμου θά ‘ρθει από τη Δαλματία. Πρώτα θα διαμελισθεί η Αυστρία και ύστερα η Τουρκία».

47. «Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασιδιάρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα