Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε

Το πρόγραμμα αθλητικής διατροφής στη Symmetria και η μέθοδος i-Lipo έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μία επίσκεψη στη Symmetria θα σας βοηθήσει να μάθετε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διατροφή σας. Η διατροφολόγος, που είναι κι η ίδια αθλήτρια αφού πρώτα πάρει το ιστορικό σας, θα συνεχίσει με αναλυτική λιπομέτρηση σώματος και εκτίμηση μυϊκής μάζας. Στη συνέχεια αξιολογεί τα επίπεδα σωματικού λίπους τοπικά και συνολικά καθώς και τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κομμάτι της άθλησης σε προσωπικό επίπεδο. Η ειδικός θα σας προτείνει ένα πρωτόκολλο αθλητικής

διατροφής για καλύτερα αποτελέσματα στην απώλεια τοπικού λίπους και καλύτερη αποκατάσταση μετά την άσκηση, δίνοντας έμφαση στη διατροφή σας.

Το πρωτόκολλο της εξατομικευμένης διατροφής βασίζεται στη μέθοδο Lindberg. Βασική αρχή της μεθόδου διατροφής Lindberg είναι η ισορροπημένη διατροφική πρόσληψη υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λίπους που συμβάλλει στην καλή ρύθμιση του σακχάρου του αίματος. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας «ισογλυκαιμικής διατροφής» είναι η καλή ρύθμιση του μεταβολικού ρυθμού και των καύσεων, η βελτίωση του σωματικού βάρους και η καλή ορμονική ισορροπία. Το γεγονός ότι στη Symmetria η διατροφολόγος είναι και η ίδια αθλήτρια θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια αφού θα έχετε κοντά σας έναν άνθρωπο που θα  «προπονεί» στη διατροφή σας.

Επιπλέον, η θεραπεία i-Lipo που εφαρμόζεται στη Symmetria είναι η πιο σύγχρονη ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ  λύση καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία laser, το i-Lipo TM απελευθερώνει στις προβληματικές περιοχές χαμηλά επίπεδα ενέργειας, στέλνοντας ένα χημικό σήμα στα λιποκύτταρα, το οποίο διεγείρει τη διαδικασία διάσπασής τους. Χωρίς να επηρεάζει ή να τραυματίζει τους ιστούς του σώματος, το i-LipoTM, μπορεί να εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή της κοιλιάς και να μειώσει αρκετούς πόντους.

Δοκιμάστε και τις δύο θεραπείες. Οι ειδικοί στη Symmetria θα κάνουν ότι καλύτερα για σας.

Πραγματοποιήστε μια συνεδρία αθλητικής διατροφής ΜΟΝΟ με 45€ και κερδίστε  ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μια θεραπεία i-Lipo!
Οι αναγνώστες του pkool.gr που θα επικοινωνήσουν σήμερα 5/11/2012 και αύριο  6/11/12 με τη Symmetria στο τηλέφωνο 210 6745555 ή στο [email protected] θα έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν μια συνεδρία αθλητικής διατροφής με 45 ευρώ και να πραγματοποιήσουν μια θεραπεία i-Lipo εντελώς δωρεάν μέχρι 16 Νοεμβρίου 2012. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Symmetria πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα