Αποκαλυπτική εξομολόγηση 11χρονου κοριτσιού – Oι γονείς της θέλησαν να την παντρέψουν παρά την θέλησή της

Αποκαλυπτικά τα λόγια 11χρονου κοριτσιού από την Υεμένη η οποία δηλώνει πως απέδρασε από τους γονείς της που ήθελαν να την παντρέψουν παρά την θέλησή της. Η Nada προέρχεται από μια μέση οικογένεια και είναι ένα από τα οχτώ παιδιά.

Βέβαια όπως αποκαλύπτεται για κακή της τύχη ο θείος της ένας γραφίστας και μοντέρ τεχνικός σε τηλεοπτικό σταθμό, αποφάσισε να την πάρει όταν ήταν μόλις τριών ετών, να μείνει μαζί του και με την ηλικιωμένη μητέρα του, μακριά από τους γονείς της.

Η Nada μεγάλωσε σε ένα προστατευτικό περιβάλλον, πήγε σχολείο και έμαθε Αγγλικά κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Η ευτυχία της όμως διεκόπη απότομα όταν κάποιος ζήτησε το χέρι της από τους γονείς της. Ο άνδρας, ένας μετανάστης που ζει στην Σαουδική Αραβία, δεν έδωσε καμία σημασία στο μικρό της ηλικίας της ενώ οι γονείς της ενθουσιάστηκαν με την δυνατότητα που θα δινόταν στην κόρη τους να μείνει στο εξωτερικό με έναν ευκατάστατο σύζυγο.

Ο θείος της Abdel Salam δήλωσε «όταν έμαθα για την ηλικία της νύφης πανικοβλήθηκα» Το κορίτσι δεν είχε κλείσει καν τα 11. Δεν μπορούσαν να επιτρέψω να παντρευτεί και να καταστρέψει το μέλλον της, ειδικά εφόσον η θεία της που είχε αναγκαστεί να παντρευτεί στα 13 αυτοπυρπολήθηκε. Έκανα ότι μπορούσα για να αποτρέψω τον γάμο. Κάλεσα τον γαμπρό και του ζήτησα να μην παντρευτεί την Nada καθώς δεν θα ήταν καλό για τον ίδιο».

Ο γαμπρός τελικά επηρεάστηκε και ακύρωσε τον αρραβώνα στους απογοητευμένους τελικά γονείς της μικρής που έχασαν μια μεγάλη προίκα. Οι γονείς της μικρής κοπέλας όμως δεν δέχτηκαν αβίαστα την άρνηση της κόρης τους και θέλησαν να επισκεφτούν την ίδια και τον θείο της ώστε να τους μεταπείσουν. Η μικρή τότε φοβισμένη, εξαφανίστηκε. Εν συνεχεία βέβαια, προσπάθησε να επιστρέψει ξανά στον θείο της.

Ο Abdel Salam πήρε την μικρή και πήγε στο υπουργείο για την προστασία της οικογένειας. Αφού εξήγησε τι είχε συμβεί το υπουργείο διεξήγαγε έρευνα σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Ανακαλύφθηκε τελικά ότι οι γονείς της θέλησαν να παντρέψουν το κορίτσι παρά την θέλησή της.

Η υπόθεση πάντως έκλεισε καθώς ο πατέρας της 11χρονης απολογήθηκε από φόβο να μην καταδικαστεί.

Στο μαγνητοσκοπημένο της βίντεο η Nada πλέον, καλεί όλες τις μητέρες και πατεράδες που θέλουν να παντρέψουν τις κόρες τους «να τους αφήσουν να ζήσουν τα όνειρά τους και να μην τα σκοτώνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα