Απογειώνεται για Λονδίνο η ομάδα του ΟΣΦΠ – Αισιόδοξοι οι παίκτες για το F4 [Εικόνες]

19:10 8/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο ταξίδι του Ολυμπιακού προς το Λονδίνο, για τους αγώνες του Final-4 της Euroleague! Οι περσινοί πρωταθλητές Ευρώπης, απογειώνονται από στιγμή σε στιγμή, με προορισμό την Αγγλική πρωτεύουσα, όπου και θα αντιμετωπίσουν τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Παρασκευή 10/05, 19:00).

Η ομάδα της Ρωσίας, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι των

«ερυθρολεύκων», αλλά αυτό, δεν τους κάνει να χάνουν την αισιοδοξία τους, αλλά και τη θέλησή τους να παίξουν ποιοτικό και θεαματικό μπάσκετ.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να παίξουμε καλά τον ημιτελικό και εάν μπορέσουμε να κερδίσουμε. Οι πιθανότητες, πριν αρχίσει το ματς είναι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εμείς κατά τη διάρκεια του ματς θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας.

Είναι ένα παιχνίδι μακριά από το ΣΕΦ, σε έδρες μακριά από το ΣΕΦ έχουμε παρουσιαστεί και εκεί σοβαροί και συγκεντρωμένοι, πλέον χωρίς πίεση να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε.

Θα πρέπει να δουλέψουμε στην ψυχολογία μας ώστε να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έμπειρο προπονητή με πολλά Final Four στο παλμαρέ τους όλοι τους. Μπορούν να το διαχειριστούν, είναι το φαβορί και για τον ημιτελικό και για όλη την Ευρωλίγκα.

Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος, δεν υπάρχουν προσωπικές ερωτήσεις στον ομαδικό αθλητισμό. Εμείς είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, να μας κάνει όλους χαρούμενους αυτό και την προσπάθεια που έγινε. Εμένα τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο».

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας επεσήμανε: «Noμίζω ότι και μόνο που βρισκόμαστε στο Final Four είναι τεράστια επιτυχία. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τον ημιτελικό. Είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα. Και αυτοί, αλλά και εμείς έχουμε αφήσει στην άκρη τι έγινε πέρσι. Και οι δύο θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό. Έλεγχος ρυθμού, κατοχή-κατοχή και να μην ξεφύγουν στο σκορ, αυτό νομίζω είναι το κλειδί όπως και το ότι να πάμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε και να πάμε σε σετ παιχνίδι. Θεωρώ πως θα το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το περσινό».

Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα