Γουινόνα Ράιντερ: Πίστευαν ότι δεν θα κάνω καριέρα γιατί δεν ήμουν όμορφη

18:13 8/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Περίπου για 3 δεκαετίες είναι ένα από τα αστέρα του Χόλιγουντ – κι ας είναι μόνο 41 ετών. Ο λόγος για τη Γουινόνα Ράιντερ, η οποία στη δεκαετία του ’80 χαρακτηρίστηκε ως παιδί θαύμα της μεγάλης οθόνης, στη συνέχεια έδειξε τον rock χαρακτήρα της μέσα από πιο περίεργους ρόλους και σήμερα είναι μια ώριμη γυναίκα, που δείχνει να έχει αφήσει στο παρελθόν τις τρέλες.

Και μπορεί ποτέ να μην έγινε sex symbol του Χόλιγουντ, ωστόσο ήταν από αυτές τις γυναίκες

που είχαν πέραση στους άντρες - λίγο είναι να έχεις σχέση με τον Τζόνι Ντεπ (μέχρι και τατουάζ «χτύπησε» για πάρτη της) και τον Ματ Ντέιμον; Ωστόσο το ξεκίνημα της καριέρα της ήταν πολύ διαφορετικό και η Ράιντερ το αποκάλυψε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Interview.

«Έχασα πολλούς ρόλους μικρή, καθώς δεν με θεωρούσαν ωραία. Μάλιστα μου είχαν πει να μην γίνω ηθοποιός, γιατί δεν έχω καμιά ελπίδα να τα καταφέρω» είπε η Ράιντερ. Μάλιστα η σταρ της μεγάλης οθόνης αποκάλυψε ότι στη λίστα της με τις αγαπημένες της ηθοποιούς είναι η Κρίστεν Στιούαρτ και η Τζένιφερ Λόρενς. «Είναι τόσο ταλαντούχες, που δεν μπορώ να καταλάβω πως τα καταφέρνουν. Δεν νομίζω ποτέ να είχα το ταλέντο τους» τονίζει.

Εκτός όμως από τη συνέντευξη, η Γουινόνα έκανε και μια εκπληκτική φωτογράφηση, δείχνοντας ότι στα 41 της παραμένει η σέξι σκοτεινή κοπέλα που όλοι αγαπήσαμε. Δες την…

Keywords
Τυχαία Θέματα