Από «Το σόι σου» στο «Ταμάμ»: Οι τηλεοπτικές οικογένειες της σεζόν

Τρελές, καθημερινές καταστάσεις, μαμάδες σε υστερία, παιδιά σε «απόγνωση» και ένας κοινός παρανομαστής: ελληνική οικογένεια. Αυτό είναι το θέμα που απασχολεί τις περισσότερες σειρές τη φετινή σεζόν και γι’ αυτό ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τις φαμίλιες που σου κρατούν συντροφιά στη μικρή οθόνη.

«Το σόι σου»

Τριανταφυλλαίοι VS Χαμπέοι! Δύο οικογένειες, ένα σίριαλ, που κατάφερε να κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο για δεύτερη χρονιά. Το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha

παρακολουθεί τις ζωές και κατά κύριο λόγο τις οικογενειακές συναθροίσεις δύο εντελώς διαφορετικών οικογενειών – συμπεθεριών. Ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Άρης, η Αντωνία και η Αλίνα

Έρχονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι και να σερβίρουν χορταστικές μερίδες γέλιου. Αν και όλοι οι ήρωες έχουν τη δική τους ταυτότητα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Ρένια Λουιζίδου ως συμπεθέρες ξεχωρίζουν με τις μοναδικές τους ατάκες. Ρόλος – έκπληξη κι αυτός της Μπέλας Χαμπέα… που ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον άντρα της ζωής της.

«Τρελή οικογένεια»

Η πιο πρόσφατη άφιξη στο κομμάτι της ελληνικής μυθοπλασίας στη εγχώρια τηλεόραση έρχεται από το Star. Η νέα σειρά του καναλιού της Κηφισιάς, που προβάλλεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00, αφορά στην οικογένεια Αλατζά, όπου τρεις γενιές προσπαθούν να τα βρουν μεταξύ τους.

Παππούδες σε ψυχραιμία, μαμάδες σε υστερία, μπαμπάδες στον κόσμο τους, έφηβοι σε έξαρση, μωρά στην κούνια και ένας σκύλος σκέτη γλύκα, συνθέτουν την εικόνα της πιο αστείας φαμίλιας που κερδίζει ολοένα και περισσότερο την καρδιά των τηλεθεατών. Μυστικό της επιτυχίας; Εκτός από το σενάριο και η πετυχημένη επιλογή του καστ με τους Τάσο Κωστή, Σόφη Ζαννίνου, Θωμαΐ Ανδρούτσου και Κατερίνα Γερονικολού να ταιριάζουν γάντι με τους χαρακτήρες.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου Ταμάμ Το σόι σου Τρελή οικογένεια

«Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου»

Μετρά λίγες εβδομάδες τηλεοπτικής παρουσίας αλλά η μέχρι τώρα πορεία του φαίνεται πλήρως ικανοποιητική. Η νέα σειρά του Mega, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.00, ξεχωρίζει όχι μόνο για την επιλογή του Μάκη Παπαδημητρίου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή του Γεράσιμου Σκιαδαρέση ως πεθερού αλλά για τις αστείες καταστάσεις που περιγράφει. Ο Χάρης και η Μελίνα παντρεύονται σε μια βδομάδα και ό,τι, μα ό,τι, μπορεί να πάει στραβά θα πάει!

Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρης αισθάνεται δέος μπροστά στην οικογένεια της καλής του Μελίνας. Ο αυστηρός μέλλων πεθερός του, ο Φίλιππος, ανώτερος δικαστής σε σύνταξη, του προκαλεί μία μόνιμη αμηχανία και τρακ. Εντείνει, λοιπόν, τις προσπάθειες να κερδίσει την αποδοχή του απαιτητικού πεθερού, τη συμπάθεια της μέλλουσας πεθεράς του, της Αλεξίας, που κατ' αρχάς φαίνεται πιο προσιτή αλλά και την ανοχή της σνομπ και απαιτητικής γιαγιάς της Μελίνας.

«Ταμάμ»

Διαφορετικοί χαρακτήρες, ήρωες που αγγίζουν τους τηλεθεατές, αστείες ιστορίες και ένα σπουδαίο μήνυμα: η οικογένεια και η αγάπη κερδίζουν τα πάντα και νικούν κάθε πρόβλημα. Η σειρά του Ant1 όχι μόνο πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν αλλά καταφέρνει να αποκτά ολοένα και περισσότερο φανατικό κοινό κάθε Πέμπτη, στις 22.15.

Με έξυπνο σενάριο και πλοκή που τα έχει όλα, η ιστορία μιλά για δύο μονογονεϊκές οικογένειες που ενώνονται αφού ο Μανώλης Μαυροματάκης αποφασίζει να συζήσει με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Λεκάκη. Τα παιδιά τους, η Έλλη, ο Τζέμ και η Ντιλέκ δεν σταματούν να δημιουργούν προβλήματα, με τους δύο πρώτους να ερωτεύονται και να περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Από κάθε τρελή οικογένεια, βέβαια, δεν λείπουν ούτε οι συγγενείς που αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα των κωμικοτραγικών καταστάσεων.

The post Από «Το σόι σου» στο «Ταμάμ»: Οι τηλεοπτικές οικογένειες της σεζόν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα