Α. Σαμαράς: Δεν αγωνιώ να επιστρέψω, ούτε να ιδρύσω νέο κόμμα

Να σωθεί η χώρα και όχι να επιστρέψει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ή να ιδρύσει δικό του είναι το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει τον Αντώνη Σαμαρά, όπως δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο Έθνος.

Με ηχηρά μηνύματα προς τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ για ενότητα από τη βάση έως την κορυφή αλλά και για την αποφασιστική υπεράσπιση του έργου των κυβερνήσεών του, πρώην πρωθυπουργός εξηγεί τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα και την παράταξή του. «Τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν...» απαντά σε ερωτήσεις

για πιθανή επιστροφή του στο κόμμα, ενώ εκτιμά ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση πανικού».

Όσον αφορά την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ο κ. Σαμαράς κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι εξαιτίας των δικών του χειρισμών ο κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την ΕΕ επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού ή οικουμενικής κυβέρνησης, ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι σήμερα τέτοιες προϋποθέσεις δεν υπάρχουν και όσα λέγονται είναι ευφάνταστα σενάρια. «Αν η κυβέρνηση εγκαταλείψει τα ψέματα κα τις ιδεοληψίες της, το πράγμα αλλάζει. Αλλά ως τότε δεν τίθεται θέμα», σημειώνει.

The post Α. Σαμαράς: Δεν αγωνιώ να επιστρέψω, ούτε να ιδρύσω νέο κόμμα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα