Από το ψυχιατρείο σε κλινική αποτοξίνωσης η Αμάντα Μπάινς – Άσχημη η κατάστασή της [εικόνες]

Την κατηφόρα έχει πάρει όπως φαίνεται η ηθοποιός, αφού μετά τις συμπεριφορές που την οδήγησαν σε ψυχιατρική κλινική, ήρθαν τα παράπονα της οικογένειας της και η μεταφορά της σε κλινική αποτοξίνωσης.

Οι γονείς της διάσημης ηθοποιού, Ρικ και Λιν, εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους όπου επιβεβαίωναν τις φήμες για μεταφορά της κόρης τους σε κλινική αποτοξίνωσης.

Η Αμάντα Μπάινς βρισκόταν έγκλειστη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο του UCLA

και όπως τονίζουν οι γονείς της, βρισκόταν με ανθρώπους σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή και αυτό της προκαλούσε φόβο, άγχος και απομονωνόταν. Στη νέα κλινική που ονομάζεται The Canyon και βρίσκεται στο Μαλιμπού,θα έχει προσωπική μεταχείριση από εξειδικευμένο για την ίδια ψυχολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι η Αμάντα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο γιατί είχε ανάρμοστες σε σημείο σχιζοφρένειας συμπεριφορές, όπως να κυκλοφορεί κάθε μέρα με άλλη περούκα, να επιτίθεται σε σελέμπριτι στο twitter, να πετάει πράγματα από το διαμέρισμά της στον 36ο όροφο του κτηρίου που διαμένει κ.α.

Πάντως στο Μαλιμπού δεν υπάρχουν οι υπηρεσίες που έχει το UCLA κι ενώ η κατάστασή της είναι ακόμα απογοητευτική. 1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα