Κωστόπουλος-Μπαλατσινού: Άρχισαν από τώρα τα τρικ της τηλεθέασης;

Κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Όχι ότι είναι και τόσο σημαντικό, το έκαναν άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια όλοι οι πετυχημένοι σταρ της τηλεόρασης, αλλά τέτοιες εποχές σκέφτεσαι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις επικοινωνιακά κόλπα, αλλά να επικεντρώνεσαι στην ίδια τη δουλειά σου.

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί είναι λίγο απίθανο να πιστέψουμε ότι όλο αυτό το διάστημα όλο το Mega προσπαθεί να πείσει την Τζένη Μπαλατσινού να συμπαρουσιάσει το πρωινό του καναλιού με τον

άντρα της, εκείνη αρνείται για δεν ξέρω ποιους λόγους, κάνουν δοκιμαστικά στις μισές γυναίκες της showbiz, έμπειρες ή άπειρες, τις απορρίπτουν όλες και ξαναπαρακαλάνε τη Μπαλατσινού, η οποία τελικώς μάλλον θα δεχτεί, μάλλον για να κάνει εξυπηρέτηση. Δεν λέω, μπορεί και να έγιναν έτσι τα πράγματα, όπως επίσης μπορεί να έγιναν και εντελώς αλλιώς. Να είναι αποφασισμένο από καιρό να είναι η Μπαλατσινού συμπαρουσιάστρια και όλα τα άλλα να γίνονται και να λέγονται για τον ντόρο. Αυτό που οφείλουμε να παραδεχτούμε βέβαια είναι ότι μ' εκείνα και με τούτα και μόνο η ιδέα της εκπομπής του Κωστόπουλου έχει μεγαλύτερη δημοσιότητα από τη φρυγανιέρα των Λιάγκα- Σκορδά. Αυτό το λες επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα