Από το Walking Dead έως το Homeland – Οι αγαπημένες μας σειρές επιστρέφουν

Το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά κι ήρθε η ώρα να ... ξανασυναντηθούμε με τις τηλεοράσεις μας. Τα αγαπημένα μας σήριαλ επιστρέφουν τον Οκτώβριο και μετά από μήνες αγωνίας έρχεται επιτέλους η στιγμή που θα μάθουμε την τύχη των αγαπημένων μας χαρακτήρων.

Πόσοι από αυτούς θα επιβιώσουν άραγε την σεζόν;

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER ALERT

The walking dead (6η σεζόν)

Έχουν περάσει πολλά οι δικοί μας άνθρωποι του Walking Dead,

οι επιζήσαντες σε έναν κόσμο γεμάτο νεκροζώντανους που θέλουν να τους κολατσίσουν, σε μια πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σειρά που σε κρατάει στην τσίτα συνέχεια, χωρίς να κάνει «κοιλιά» ή να «κρεμάει». Έχουμε χάσει κόσμο και κοσμάκη στην πορεία, ανθρώπους με τους οποίους δεθήκαμε και οι οποίοι πήγαν «στην άλλη πλευρά», είχαμε αποχωρισμούς και επανασυνδέσεις, δράματα και λίγες (αλλά δυνατές) στιγμές ευτυχίας.

Στον νέο κύκλο, που ξεκινάει σε λίγες μέρες, οι πρωταγωνιστές θα βρουν έναν παλιό – καινούργιο σύμμαχο, τον ελαφρώς τζαζεμένο μαύρο τύπο που γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια (και ξανασυναντήσαμε ταμπουρωμένο ανάμεσα στα συρματοπλέγματα και στο ενδιάμεσο), αλλά κυρίως θα βρούμε καινούργιους εχθρούς. Όχι νεκροζώντανους, αλλά ζωντανότατους, που ωστόσο θέλουν να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό. Πήραμε μια γεύση απ' αυτούς στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, με την εκπληκτική ντίσκο-παγίδα που είχαν στήσει, στα κοντέινερ, γεμάτα με δυνατή μουσική και ντισκομπάλες. Άρα, με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε, ότι θα έχουμε γλέντια!

The Leftovers (2η σεζόν)

Έχουν περάσει 13 μήνες από το φινάλε της 1ης σεζόν ενός σήριαλ που δεν ενδείκνυται σε όσους αντιμετωπίζουν θέματα κατάθλιψης. Το Leftovers μας δείχνει τη ζωή των κατοίκων μιας πόλης, του Μάπλετον στη Νέα Υόρκη, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την απουσία των δικών τους ανθρώπων. Η σειρά, που βασίζεται στο βιβλίο του Τομ Περότα, αναφέρεται στην ξαφνική εξαφάνιση 140 εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο και ασχολείται όχι με αυτούς που έφυγαν, αλλά αυτούς που έμειναν πίσω. Δυνατές ερμηνείες, μυστήριο και ανατροπές. Οτι πρέπει για τις κρύες φθινοπωρινές νύχτες

The Flash (2η σεζόν)

Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από μια άκρως εντυπωσιακή 1η σεζόν. Ο Flash αποφάσισε μετά τον θάνατο του Έντι στο φινάλε της πρώτης σεζόν να απομονωθεί από τους φίλους του και να προστατεύσει μόνος του το Σέντραλ Σίτι. Όταν όμως έναν μετάνθρωπος ονόματι Atom Smasher επιτίθεται, η Άιρις πείθει τον Μπάρι να αφήσει τους φίλους του να τον βοηθήσουν.

Arrow (4η σεζόν)

Στο τέλος της 3ης σεζόν, ο Όλιβερ και η Φελίσιτι έφευγαν μαζί για μία νέα ζωή μακριά από το Σταρ Σίτι. Όμως μία επίσκεψη από την Θία και τον Λόρελ, αλλάζει τα δεδομένα. Η πολυαγαπημένη πόλη του Όλιβερ δέχεται επίθεση από μία μυστηριώδη ομάδα δολοφόνων με όνομα «Ghosts» (Φαντάσματα) και τον αρχηγό τους Ντάμιεν Ντάρκ, με αποτέλεσμα ο Arrow (Το Βέλος) να αεπιστρέψει. Η νέα σεζόν έχει καινούριες στολές για του ήρωες, καινούριους κακούς και θα είναι γεμάτη μυστήριο και μαγεία

The vampire Diaries (7η σεζόν)

Η φετινή σεζόν αποτελεί στοίχημα τόσο για τους παραγωγούς της σειράς, όσο και για το CW. Μετά την αποχώρηση της βασικής πρωταγωνίστριας, της Ελένα που το σενάριο την θέλει να... κοιμάται για τα επόμενα 70 χρόνια, μείναμε με τα δύο αδέλφια βρικόλακες τον Ντέιμον και τον Στέφαν και τους φίλους τους. Ένα σήριαλ που βασίστηκε πάνω στη τριάδα συνεχίζεται χωρίς το βασικό του άξονα κι όσο κι αν μας τρέχουν τα σάλια με τον Ian Somerhalder, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τη νέα σεζόν.

Chicago Fire (4η σεζόν)

Ο Ματ Κέσεϊ αγνοείται, ενώ σπίτι του βρίσκεται μια νεκρή στρίπερ. H Γκαμπριέλα Ντόσον είναι έγκυος και η φιλία της με τον Σέβερεϊντ γίνεται όλο και πιο στενή. Το φινάλε της 3ης σεζόν του Chicago Fire άφησε, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει το συγκεκριμένο σήριαλ, πολλά ανοιχτά ζητήματα. Οι περιπέτειες της ομάδας πυροσβεστών στο Σικάγο αναμένεται για μία ακόμη σεζόν να μας καθηλώσει.

Homeland (5η σεζόν )

Η Κάρι, δύο χρόνια μετά την επίθεση στην πρεσβεία του Ισλαμαμπάντ, κάνει μια νέα αρχή στο Βερολίνο, όπου δεν είναι πλέον ένας αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών αλλά εργάζεται για μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας. Όμως η ηρεμία της δεν θα παραμείνει για πολύ καθώς το αφεντικό της της ζήτησε να επιστρέψει στον επικίνδυνο κόσμο που άφησε πίσω της.

The post Από το Walking Dead έως το Homeland – Οι αγαπημένες μας σειρές επιστρέφουν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα