Από την Ελένη Μενεγάκη και την Πέγκυ Ζήνα στη Νικολέτα Καρρά! Επώνυμοι που έχασαν νωρίς τους γονείς τους

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα πάνω τους, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί να έχουν, πλέον, πολλά μηδενικά και οι κοινοί θνητοί να ενδιαφέρονται για την καθημερινότητά τους αλλά δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι της εγχώριας σόουμπιζ που κουβαλούν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.

Συγκεκριμένα, αρκετοί από τους εκπροσώπους του lifestyle και της μικρής οθόνης έχασαν το πατρικό ή το μητρικό «στήριγμα» πολύ νωρίς, μεγαλώνοντας δύσκολα και χωρίς τους δυο τους γονείς.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ελένη

Μενεγάκη

Η βασίλισσα της μικρής οθόνης έχει αναφερθεί, αρκετές φορές, στον πατέρα της τον οποίο έχασε όταν ήταν 2,5 χρόνων. Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη αποκάλυψε, πρόσφατα, στους συνεργάτες της ότι καθάριζε πράγματα και ανακάλυψε μία ατζέντα του πατέρα της, όπου μεταξύ άλλων έγραφε στις 29 Οκτωβρίου… «εγγενήθη η κόρη μου»!

Νανά Παλαιτσάκη

Η δημοσιογράφος σπάνια αναφέρεται στην οικογενειακή της τραγωδία. Η Νανά έχε αποκαλύψει ότι δεν γνώρισε τον πατέρα της, αφού σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν εκείνη ήταν μόλις 5 ημερών.

Νικολέτα Καρρά

Η όμορφη ηθοποιός έχασε τον πατέρα της, όταν ήταν 8 χρόνων, ενώ αρκετά νωρίς έχασε και τη μητέρα της, αφού όταν «έφυγε» η Νικολέτα ήταν 23 ετών. Και οι δύο απώλειες τη σημάδεψαν, γεγονός που την έκανε να θέλει από πολύ νωρίς να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Πέγκυ Ζήνα

Η τραγουδίστρια έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 15 χρόνων. Ο χαμός του τη σημάδεψε, αφού όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, ήταν το στήριγμα της, ο άνθρωπος που είχε ανάγκη σε μία τρυφερή ηλικία. Μάλιστα, η ίδια έκανε και ψυχανάλυση για να διαχειριστεί την απώλεια, αλλά μέχρι και σήμερα είναι κάτι που το κουβαλάει.

Ρέα Τουτουνζή

Τις δικές της μαύρες σελίδες στη ζωή της έχει το όμορφο μοντέλο. Η Ρέα είχε εξομολογηθεί το πόσο δύσκολα βίωσε την απώλεια της μητέρας της, όταν εκείνη ήταν μικρή. «Έχασα τη μητέρα μου στα 12 μου χρόνια, πληγώθηκα πολύ, ήμουν και τόσο μικρή. Ένα κορίτσι χρειάζεται τη μητέρα του ειδικά σε αυτή την ηλικία. Η μαμά είναι απαραίτητη. Αναντικατάστατη! Το ότι έμεινα ορφανή από μαμά με πληγώνει ακόμη, το κουβαλώ μέσα μου».

Κώστας Χαρδαβέλλας

Ο παρουσιαστής δε μεγάλωσε με τους φυσικούς γονείς του. Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν τριών μηνών και η μητέρα του όταν ήταν πέντε ετών. «Τη θυμάμαι σαν όνειρο. Εγώ μεγάλωσα με κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν θα ήθελα ο Κωνσταντίνος (σ.σ. ο γιος τους) να ζήσει τη μοναξιά που ζει ένα παιδί όταν φεύγει ο ένας γονιός», έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν.

The post Από την Ελένη Μενεγάκη και την Πέγκυ Ζήνα στη Νικολέτα Καρρά! Επώνυμοι που έχασαν νωρίς τους γονείς τους appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα