Απίστευτο! Η Γκουίνεθ Πάλτροου την «έπεσε στεγνά» στον Ομπάμα

Η φρεσκοχωρισμένη Γκουίνεθ Πάλτροου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Μπαράκ Ομπάμα και του εκμυστηρεύτηκε μπροστά σε κόσμο ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του ενώ μπέρδεψε και τα λόγια της.

Και μπορεί η Γκουίνεθ να είναι μία βραβευμένη ηθοποιός με υποκριτικές ικανότητες, αλλά δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το ταλέντο της και το «έχασε» μπροστά στον πρόεδρο των ΗΠΑ: «Είστε τόσο όμορφος που δεν μπορώ να μιλήσω σωστά» είπε ενώ βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε στους καλεσμένους της κατά την

διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στο σπίτι της.

Η Πάλτροου διοργάνωσε ένα πάρτι και δείπνο για τους Δημοκρατικούς και όσοι ήθελαν να δώσουν το παρών έπρεπε να πληρώσουν 1.000 δολάρια για να μπουν και 15.000 δολάρια αν ήθελαν να είναι και στο δείπνο. Στην εκδήλωση των δημοκρατικών βρισκόταν και ο Ομπάμα με την Πάλτροου να του συστήνεται σαν «η μεγαλύτερη θαυμάστρια» του.

«Είμαι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες σας, αν όχι η μεγαλύτερη και σας παρακολουθώ από την αρχή της καμπάνιας σας» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι και οι δύο καμπάνιες του για την προεδρεία θα είναι στο μέλλον δύο από τις πιο ιστορικές στιγμές που συνέβησαν ποτέ.

«Θα είναι υπέροχο να δώσουμε σε αυτό τον άνδρα όλη την δύναμη που χρειάζεται προκειμένου να κάνει όλες τις αλλαγές που θέλει» τόνισε η Γκουίνεθ από το βήμα της εκδήλωσης ενώ αναφέρθηκε και στα δικαιώματα των γυναικών στον χώρο εργασίας τους και τις έρευνες που γίνονται για την πράσινη ενέργεια. Και καλά μαντέψατε, είπε πως όλα έγιναν αφού ανέλαβε την προεδρεία ο Ομπάμα.

«Θα έρθει μαζί μου και στην επόμενη εκδήλωση» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μόλις ανέβηκε στο βήμα αλλά δεν ανταπέδωσε τον θαυμασμό του. Ίσως επειδή η Μισέλ είναι αθεράπευτα ζηλιάρα και θα έπεφτε παντόφλα μόλις γυρνούσε σπίτι.

The post Απίστευτο! Η Γκουίνεθ Πάλτροου την «έπεσε στεγνά» στον Ομπάμα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα