Αντιδραστικός και υπερήρωας – O Delsin του «Infamous: Second Son» είναι ο action hero της χρονιάς

13:35 3/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο τρίτος τίτλος της σειράς inFAMOUS έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation 4 και μας δείχνει την πιο ηρωική πλευρά του.

Μετά τους δύο πετυχημένους τίτλους της σειράς inFAMOUS, με τους οποίους λιώσαμε κυριολεκτικά μπροστά στις οθόνες, η Sucker Punch παρουσιάζει το τρίτο μέρος του διάσημου action-adventure, με τίτλο inFAMOUS:

Second Son.

Στο τρίτο παιχνίδι θα αναγκαστούμε να αφήσουμε πίσω τον Cole McGrath και να γνωρίσουμε τον Delsin Rowe, έναν ανήσυχο και αντιδραστικό πιτσιρικά στο Seattle, που όχι μόνο απεχθάνεται την κυβέρνηση και τους κανόνες της, αλλά και την DPU που ουσιαστικά έχει θέσει ολόκληρη την πόλη υπό «κατοχή» και παρακολούθηση.

Ο Delsin είναι μόνο ένας από τους χιλιάδες υπερανθρώπους που διώκονται καθημερινά, με την κατηγορία ότι αποτελούν απειλή για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όμως ο 24χρονος graffiti artist, δεν είναι από αυτούς που έχουν βάλει στόχο τη ζωής τους να μείνουν για πάντα κρυμμένοι. Ο Delsin βγαίνει στους δρόμους, κάνει τη ζωή δύσκολη σε όποιον μπει στο δρόμο του και χρειάζεται τη βοήθεια μας για να βρει κι’ άλλους σαν αυτόν.

Το εξαιρετικό gameplay σε βάζει για ακόμη μια φορά σε ένα open wide κόσμο, όπου με τα τελευταία μοναδικά γραφικά της του PlayStation 4, ζήσεις τις πιο περιπετειώδεις και «ζωντανές» εμπειρίες. Ξεκινώντας με smoke και neon δυνάμεις, ο Delsin δεν προσπαθεί μόνο να ξεφύγει από τους στρατιώτες της DPU, αλλά και να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον κόσμο που θα συναντήσει. Μάλιστα οι πράξεις που θα επιλέξεις να κάνεις, θα επηρεάσουν το στόρι και το μέλλον του σεναρίου, δίνοντας σου με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη διαδραστικότητα.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Στο εικονικό Seattle σου δίνεται πλήρη ελευθερία κινήσεων, με αποτέλεσμα τίποτα να μην είναι αδύνατον για τον Delsin, ενώ για ακόμη μια φορά εντυπωσιάζει το στοιχείο του parkour/free running, μέσα από το οποίο ο ήρωας σου σκαρφαλώνει σε τοίχους, πηδάει από στέγες σπιτιών και γενικότερα μεταμορφώνεται σε…αίλουρο! Το περιβάλλον τριγύρω σου είναι εξίσου ζωντανό, αφού με τις δυνάμεις σου μπορείς να το επηρεάσεις, χρησιμοποιώντας το προς όφελος σου, ή ακόμη και καταστρέφοντας το. Τέλος, εν αντιθέσει με τους προηγούμενους τίτλους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή της δυνάμεις σου χωρίς το locking του L1. Το damage που μπορεί να προκαλέσει ο Delsin στους αντιπάλους του είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθότι μπορεί να εκτελέσει ακόμη περισσότερες κινήσεις. Τίποτε δεν είναι αδύνατο στο inFAMOUS: Second Son που σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις δυνάμεις σου στο έπακρο.

Από τις 21/03 το inFAMOUS: Second Son βρίσκεται στα καταστήματα, για να σου δώσει την απόλυτη δύναμη μέσα από τον πιο τέλειο υπερήρωα που δημιουργήθηκε ποτέ. Ένας ακόμη αποκλειστικός τίτλος για το PlayStation 4 θέτει υποψηφιότητα για το παιχνίδι της χρονιάς.

Νιώσε τη δύναμη τώρα και κάνε την παραγγελία σου εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα