Ψωμιάδης: Τους παρακάλεσε, τον έδιωξαν – Κάνει κόμμα και τους απειλεί…

13:08 3/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές με τον πολιτικό όμιλο Πατρίδα που μετεξελίσσεται σε κόμμα ανακοίνωσε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η ανακοίνωσή του αυτή έρχεται μια ημέρα μετά την κατηγορηματική άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να τον συμπεριλάβει στο δικό της ευρωψηφοδέλτιο με πρόσχημα τις δικαστικές του εκκρεμότητες.

Και γι αυτό ξενίζει το γεγονός της σφοδρής επίθεσης κατά του κυβερνητικού κόμματος το οποίο λίγες ώρες νωρίτερα παρακαλούσε να τον συμπεριλάβει στους συνδυασμούς του.

Μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω

«Δεν χρωστάω σε κανένα επώνυμο παρά μόνο στο λαό. Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του μου χρωστούν πολλά. Δεν τους χρωστάω τίποτα» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από τη Ν.Δ..

«Λυτρώθηκα. Συνεχίζω με την Πατρίδα και το Λαό. Έσπασα τις κομματικές αλυσίδες και τους ευχαριστώ. Σύντομα θα κριθούμε όλοι» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στον διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά, τον κ. Μπούρα, που του είπε ότι έχει δικαστικές εκκρεμότητες και γι αυτό δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., ο κ. Ψωμιάδης παρατήρησε: «Εδώ σας καλώ να δούμε ποιοι συνεργάτες γύρω από τον κ. Σαμαρά, κρατικοί λειτουργοί αλλά και αυριανοί και υποψήφιοι που στηρίζει η Ν.Δ. έχουν δικαστικές εκκρεμότητες».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θα ζητήσει από τον Άρειο Πάγο την αναψηλάφηση της διαδικασίας που οδήγησε στην έκπτωσή του από το αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Τι ψυχή θα παραδώσεις Αντώνη Σαμαρά

«Δυστυχώς η σημερινή Ν.Δ. δεν έχει καμιά σχέση με τη Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι αγνώμονας απέναντί του και αν τον συναντούσε θα του έλεγε: «Τι ψυχή θα παραδώσεις;».

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε ότι θα στηρίξει κεντροδεξιές δυνάμεις, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις.

Με αφορμή την παραίτηση του κ. Μπαλτάκου, ο κ. Ψωμιάδης σχολίασε πως όλοι ήξεραν για τον πρώην γενικό γραμματέα, αλλά δεν μιλούσαν και σημείωσε ότι δεν θα τον χτυπήσει τώρα που είναι κάτω.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα