Ανοίγει η αυλαία για το Φεστιβάλ Μπουγάτσας στις Σέρρες [βίντεο]

Όποιος βρεθεί σήμερα στις Σέρρες θα μπορέσει να απολαύσει ένα υπέροχο φεστιβάλ μπουγάτσας όπου εκθέτες από τις Σέρρες, την Βουλγαρία και την Σερβία θα παρουσιάσουν στο κοινό γεύσεις και τεχνικές της παραδοσιακής μπουγάτσας.

Τα «μυστικά» της καλής σερραϊκής μπουγάτσας θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες του τριήμερου φεστιβάλ «Bougatsa Days 2013», που ξεκινά απόψε στην πόλη των Σερρών.

Τριάντα εκθέτες θα βρίσκονται στην πόλη

σε μια ατμόσφαιρα γιορτής, με μουσική από Dj’s της πόλης, χορούς από πολιτιστικούς συλλόγους και σχολές και τραγούδια από σερραϊκά, βουλγαρικά και σέρβικα συγκροτήματα.

Μάλιστα μια πρωτότυπη εκδήλωση θα διοργανωθεί το Σάββατο όπου παιδιά θα μπορούν να ζυμώσουν και να ψήσουν κουλουράκια με την βοήθεια ζαχαροπλαστών ενώ την Κυριακή θα γίνει διαγωνισμός για την καλύτερη παιδική τούρτα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του συλλόγου Μπουγατσοποιών και Ζαχαροπλαστών, σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών, στόχος της οποίας – σύμφωνα με τους διοργανωτές – είναι η εξωστρέφεια των σερραϊκών προϊόντων και ιδίως της σερραϊκής μπουγάτσας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα