Παντρεύεται η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου με κουμπάρο τον Σάκη Κεχαγιόγλου!

Η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου και ο σύντροφός της Τάσος Μπερδέσης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρο τον Σάκη Κεχαγιόγλου, που έκανε και την πρόταση γάμου!


Η ίδια η Διονυσία λέει στην Εspresso: «Η πρόταση γάμου έγινε το περασμένο Σάββατο. Είχαμε πάει στην Πάτρα, γιατί θα παντρευόταν ο αδελφός του Τάσου, ο Κώστας. Μετά το μυστήριο, στο γλέντι καθίσαμε παρέα με

τον δικηγόρο Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος είναι πολύ καλός μας φίλος και μάλιστα μας είχε πει πως όταν με το καλό το αποφασίσουμε, θα γινόταν κουμπάρος μας. Εκεί λοιπόν που καθόμουν αμέριμνη, ο Σάκης λέει: "Μαζευτείτε, γιατί θέλω να ανακοινώσω κάτι" και άρχισε να βγάζει... λόγο! "Καλό είναι ο άνθρωπος στη ζωή να μην είναι μόνος κι επειδή με τον φίλο μου δεν έβγαλα ποτέ άκρη και δεν θα βγάλω ούτε τώρα, παίρνω εγώ τον λόγο και σας ζητάμε το χέρι σας, κυρία μου". Εκείνη τη στιγμή ο Σάκης μού έδωσε το χέρι του και ταυτόχρονα ο Τάσος έβγαλε τις βέρες» και τόνισε πως ο Dj είχε συνεννοηθεί με τον κουμπάρο και τον γαμπρό και έβαλε το τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου «Εμεινα εδώ».
«Τα έχασα εκείνη την ώρα, ντράπηκα, εγώ που δεν κλαίω, δάκρυσα. Χειροκροτούσαν όλοι, ο Τάσος με φίλησε και ήρθε όλη η οικογένειά του και μας αγκάλιασε. Δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα. Το ήξερε μόνο ο αδελφός του και ο Σάκης Κεχαγιόγλου» πρόσθεσε στην εφημερίδα
Η Διονυσία και ο Τάσος δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πότε θα γίνει ο γάμος, ενώ εκείνη δεν γνωρίζει τι στιλ νυφικού θα ήθελε να φορέσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα