Ανατροπή: Γιάννης Πρετεντέρης και Πέτρος Κωστόπουλος ανακρίνουν τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο «πυρετός» της προεκλογικής αναμέτρησης μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων που διεκδικούν το χρίσμα της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ξεκινώντας από το βράδυ της Τρίτης και την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega, την Ανατροπή, όπου θα έχουμε ανάκριση των δύο εκ των τεσσάρων.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Πέτρος Τατσόπουλος κάνουν tag team απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ερωτήσεις γύρω από όσα εξέφρασε στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου. Στο δεύτερο μέρος ο Πέτρος Τατσόπουλος δίνει την θέση του σε έναν άλλο Πέτρο, τον Πέτρο Κωστόπουλο που μαζί με τον παρουσιαστή θα βρεθούν απέναντι στον «ανακρινόμενο» Άδωνη Γεωργιάδη, σε ένα άκρως ενδιαφέρον match up.

Φυσικά, η συζήτηση δεν θα έχει άκρως πολιτικό χαρακτήρα, αλλά θα επεκταθεί και σε τηλεοπτικά ζητήματα. Όλα αυτά απόψε το βράδυ στις 23:55.

The post Ανατροπή: Γιάννης Πρετεντέρης και Πέτρος Κωστόπουλος ανακρίνουν τον Άδωνι Γεωργιάδη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα