Αναστόπουλος και Μπατίστα, σαλπάρουν με τον Αρη για την Αθήνα – Ο Ρέμος του κάνει νερά

Δυο ακόμα λαμπερές υποψηφιότητες ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προσθέσει στο… οπλοστάσιό του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Έτσι, συζητήσεις για την ένταξή τους στο ψηφοδέλτιο του γαλάζιου υποψηφίου δημάρχου έχουν κάνει ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Αναστόπουλος, αλλά και ο πρώην σταρ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού,

Ντανιέλ Μπατίστα.

Μάλιστα, ο κ. Μπατίστα πέρασε πριν από περίπου δυο εβδομάδες και την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συζητήσει την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του.

Ο ελληνοποιημένος Πορτογάλος πέρασε για ένα διάστημα και από τη θνησιγενή Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ κοινό σημείο του Νίκου Αναστόπουλου και του Άρη Σπηλιωτόπουλου είναι η αγάπη τους για το Κολωνάκι.

Ο μεν Αναστόπουλος πίνει το εσπρεσσάκι του τακτικά στον Pit της οδού Μηλιώνη, ενώ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος προτιμά το Da Capo και τη Βιβλιοθήκη της πλατείας Κολωνακίου.

Πληροφορίες ανέφεραν πως πρόταση από τον κ. Σπηλιωτόπουλο για ενδεχόμενη υποψηφιότητα είχε δεχθεί και ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος.

Πάντως, επιτελείς του υποψήφιου δημάρχου αλλά και συνεργάτες του τραγουδιστή απέρριπταν το σενάριο, καθώς ο χρόνος που απομένει ως τις εκλογές είναι μικρός και ο χρόνος του κ. Ρέμου περιορισμένος.

Ήδη στο ψηφοδέλτιο Σπηλιωτόπουλου έχουν ενταχθεί γνωστές προσωπικότητες, όπως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα, ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Τζούλια Παπαδημητρίου.

Πάντως, από το επιτελείο του Άρη Σπηλιωτόπουλου εκφράζουν την αισιοδοξία πως «τα νούμερα θα είναι πολύ καλύτερα σε λίγο διάστημα», τονίζοντας παράλληλα πως ο πρώην υπουργός θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο και τότε θα δώσει επί ίσοις όροις μάχη με τον κ. Γιώργο Καμίνη, μιας και θα μπορεί να αντλήσει περισσότερες ψήφους από τη δεξιά δεξαμενή, η οποία διασπάται λόγω των παράλληλων υποψηφιοτήτων των κ. Νικήτα Κακλαμάνη και Βασίλη Καπερνάρου.

Φωτογραφία: Μιχάλης Κωνσταντινίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα