Μα που πήγαν όλοι; – Το trailer του 7ου κύκλου του True Blood είναι η αρχή του τέλους

Μία σειρά που αγαπήθηκε αρκετά στην Ελλάδα και με μεγάλη βάση φανατικών θεατών, το True Blood μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του έβδομου κύκλου που θα είναι και ο τελευταίος του, με το πρώτο trailer για την πρεμιέρα της 22ας Ιουνίου να έχει... λειψανδρία.

Και από αυτά που βλέπουμε στα 35 δεύτερα μπορούν να εξαχθούν μερικά συμπεράσματα,

τέσσερα για την ακρίβεια, για το τι θα δούμε [Προσοχή:Spoiler Alert].

1. Η επίθεση των ζόμπι που έχουν προσβληθεί από Hep-V: Στο φινάλε του 6ου κύκλου είχαμε ένα πάρτι που γινόταν στο Bellefleur και τα ζόμπι κατευθύνονταν στο Bon Temps. Απ΄ότι φαίνεται το κατάφεραν.

2. Αναταραχές: Με απειλητικά συνθήματα και έκκλησης για βοήθεια στους τοίχους, αντιλαμβανόμαστε ότι στο Bon Temps τα πράγματα έχουν ξεφύγει και ο Σαμ Μερλότ έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά θέματα. Και πλέον ο στόχος δεν είναι μόνο τα βαμπίρ, αλλά ο εμφύλιος. Οι διαπραγματεύσεις του με ομάδες εκπροσώπων απέτυχαν και όλοι βρίσκονται στα όπλα.

3. Το στόρι του Μπιλ και της Σούκι δεν τέλειωσε ακόμα: Την περασμένη σεζόν είχαμε δει τη Σούκι να δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στον Αλσίντε, λέγοντας ότι μπορεί να την προστατέψει. Ο Μπιλ όμως που είδε τις προσπάθειες του να την μεταπείσει να πέφτουν στο κενό, συνεχίζει να δέρνει κόσμο για χάρη της.

4. Ερήμωση στο Bon Temps ή κατά τον Πανούση «Βαμπίρ, βαμπίρ, βαμπίρ παντού»: There is no one left λέει η Σούκι και το τι έχει συμβεί είναι άγνωστο. Ή οι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια του ή πέθαναν όλοι και τα βαμπίρ κατέλαβαν την πόλη.

Όλες οι απαντήσεις από το HBO στις 22 Ιουνίου

Keywords
Τυχαία Θέματα