Αναστάτωση στους ΜακΚαν – Πως αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για τη μικρή Μαντλίν

20:07 8/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Έξι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η μικρή Μαντλίν, εξαφανίστηκε από το τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Παρά το γεγονός πως οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει στιγμή από εκείνη την ημέρα του Μαΐου, το μικρό κορίτσι δεν έχει βρεθεί.

Όμως, η ελπίδα της μητέρας της, Κέιτ ΜακΚαν, φαίνεται να έχει “φουντώσει” και πάλι. Ο λόγος, δεν είναι άλλος, από το πρόσφατο περιστατικό της ανακάλυψης των τριών κοριτσιών από το Οχάιο,

που έμειναν κλειδωμένες για δέκα ολόκληρα χρόνια, στο υπόγειο σπιτιού. Η ίδια, λοιπόν, θέλει να πιστεύει, πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και με το δικό της κοριτσάκι, και πως, έστω και μετά από χρόνια, η Μαντλίν θα μπορέσει να γυρίσει στην αγκαλιά της.

«Η ανακάλυψη των τριών αυτών κοριτσιών, αναπτερώνει τις ελπίδες μας πως θα βρούμε τη Μαντλίν. Μας λείπει και τη σκεφτόμαστε κάθε μέρα» είναι τα λόγια των γονιών της. «Η συγκεκριμένη περίπτωση, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, πως μερικά παιδιά, πέφτουν θύματα μακροχρόνιας απαγωγής και πως οι Αρχές δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουν ποτέ τις έρευνες για την ανακάλυψή τους. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί με αυτά τα κορίτσια και τις οικογένειές τους» συνέχισαν στη δήλωση που έδωσαν στη δημοσιότητα.

Μάλιστα, τα αποτελέσματα της αντίστοιχης βάσης δεδομένων που υπάρχει και λειτουργεί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, σχετικά με παιδιά που έχουν εξαφανιστεί, μόνο ελπίδα μπορούν να δώσουν στους γονείς της Μαντλίν, καθώς, δεν είναι λίγα εκείνα τα παιδιά που επέστρεψαν τελικά στην οικογένειά τους, ακόμη και 18 χρόνια μετά τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους για πρώτη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα