Αν ο Ερντογάν πέσει στα πόδια του, τότε ο Πούτιν θα δεχτεί τη συγγνώμη του

Επίδειξη δύναμης απέναντι στους Τούρκους και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλει να κάνει ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο Τσάρος κρατάει σκληρή στάση απέναντι στο καθεστώς της Άγκυρας και δείχνει διατεθειμένος να τεντώσει και άλλο το σκοινί μετά την κατάρριψη του ρωσικού Σουκχόι.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της εφημερίδας Die Welt η οποία αποκαλύπτει τις προθέσεις του Πούτιν από εδώ και στο εξής: «Μόνο αν πέσει στα πόδια του ο Ερντογάν θα τον συγχωρήσει...».

Ο

Ρώσος πρόεδρος έχει κηρύξει οικονομικό πόλεμο στην Τουρκία, αλλά δεν σταματάει εκεί, καθώς δεν πιστεύει ότι έχει πάρει ακόμα την εκδίκησή του και όλοι περιμένουν να μάθουν ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του στην σκακιέρα του ψυχρού πολέμου με την Τουρκία.

Από την άλλη πλευρά ο Ερντογάν προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και περνάει στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας συκοφαντίες τις δηλώσεις του Πούτιν. Την ίδια ώρα δεσμεύεται ότι θα παραιτηθεί από την θέση του αν η Ρωσία αποδείξει ότι η χώρα του έχει οικονομικές δοσοληψίες με το Ισλαμικό Κράτος.

The post Αν ο Ερντογάν πέσει στα πόδια του, τότε ο Πούτιν θα δεχτεί τη συγγνώμη του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα