Αλεξία Εβερτ: Ο Πετράκης μου πέταξε στο κεφάλι τον Χρυσό Οδηγό – Τι ακριβώς έγινε

Η Αλεξία Έβερτ, μιλά για πρώτη φορά μετά την επίθεση και τον προπηλακισμό που δέχθηκε από τον γιο του εφοπλιστή Πετράκη επειδή του γρατζούνισε τη μαύρη στραβοπαρκαρισμένη Ferrari του.

Όπως καταγράφεται στο ΒΗΜΑτοδότη, η κυρία Έβερτ, είναι οργισμένη αλλά και αποφασισμένη να επιδιώξει την τιμωρία του Θέμη Πετράκη.

«Αν έκανε ο γιος μου τέτοιο πράγμα θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα από την Ακρόπολη, δεν πρόκειται να του τη χαρίσω στον Πετράκη.

Το μόνο που λυπήθηκα ήταν η μάνα του που ήλθε στο σπίτι μου για να μου ζητήσει συγγνώμη και να μου πει «δεν αναγνωρίζω τον γιο μου μ’ αυτά που έκανε»», λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα όμως, δηλώνει ότι έχει μετανιώσει επειδή σταμάτησε όταν διαπίστωσε ότι γρατζούνισε το αυτοκίνητο για να δώσει τα στοιχεία της και την ασφαλιστική της εταιρεία.

Και γιατί μετάνιωσε; Επειδή με το που κατέβηκε εμφανίστηκε ο γόνος εφοπλιστή, μαζί με έναν ένοπλο φουσκωτό (κατά την έκφρασή της) και άρχισαν να την προπηλακίζουν: «Με έβριζαν χυδαία, μου έλεγαν ότι «θα πληρώνεις τη Ferrari για επτά ζωές, θα την πληρώσεις με αίμα, θα σε βρούμε όπου κι αν πας και θα σε κάνουμε να μετανιώσεις». Στη συνέχεια μου πέταξαν στο κεφάλι έναν τόμο του Χρυσού Οδηγού. Έπεσα κάτω και ένας απ' αυτούς άρχισε να με κλωτσά στο σώμα και να με κτυπά στο κεφάλι. Μία κοπέλα, η κοπέλα του Πετράκη νομίζω, ενώ βρισκόμουν στο έδαφος άρχισε να με βρίζει κι αυτή» αναφέρει και προσθέτει με οργή: «Δεν πρόκειται να ξανασταματήσω. Ακόμα κι αν νομίζω ότι κτύπησα άνθρωπο δεν θα σταματήσω. Θα πάρω το 166 και θα τους πω ότι νομίζω ότι κτύπησα κάποιον και ότι είμαι στη διάθεσή τους. Δεν πρόκειται εγώ να ξαναφάω ξύλο...».

Εκείνο ίσως που εξόργισε περισσότερο από κάθε άλλο την κυρία Εβερτ, όπως καταλήγει το σημείωμα του ΒΗΜΑτοδότη είναι όταν ένας αστυνομικός ρώτησε τον γιο του εφοπλιστή: «Εάν γνώριζες ποια είναι η κυρία, θα την κτυπούσες;». Και αυτός απάντησε: «Οχι, εάν ήξερα πως ήταν η κόρη του Έβερτ δεν θα έκανα τίποτα και τώρα που το έμαθα ζητώ συγγνώμη...».

Δηλαδή, λέει η κυρία Έβερτ, εάν ήταν οποιαδήποτε άλλη γυναίκα τα ίδια θα έκανε; Θα σταματούσε το ξύλο μόνο εάν γνώριζε ότι επρόκειτο να κτυπήσει κάποια επώνυμη;

Keywords
Τυχαία Θέματα