Ακροδεξιός και ολίγον τι εθνικιστής ο Αλέν Ντελόν – Πανηγυρίζει για την άνοδο της Μαρίν Λε Πεν

Ο διάσημος ηθοποιός μετά τη δήλωση που είχε κάνει για τους ομοφυλόφιλους ότι πάνε κόντρα στη φύση, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τη χαρά του για τα ανεβασμένα ποσοστά του ακροδεξιού κόμματος της Λε Πεν.

O άλλοτε γόης του γαλλικού και διεθνούς κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν, ο οποίος δεν προσπάθησε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό για το ακροδεξιό κόμμα Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν που παίρνει την ανιούσα στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση

για την Nouvel Observateur το κόμμα της Λε Πεν συγκέντρωσε 24%, με αποτέλεσμα να προηγείται κατά δύο μονάδες του δεξιού Ump και κατά πέντε του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Ντελόν μιλώντας στην Le Matin ο Γάλλος ηθοποιός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανοδική πορεία του Εθνικού Μετώπου.

«Επιτέλους! Το Εθνικό Μέτωπο είναι απολύτως σταθερό στις θέσεις του. Ο κόσμος δεν αντέχει πια τα παλιά κόμματα και τον τρόπο που μιλάνε και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα. Θέλουν δράση, θέλουν κάτι άλλο. Ο κόσμος γνώρισε μία Γαλλία διαφορετική επί Ντε Γκολ και Μιτεράν. Για αυτό το Εθνικό Μέτωπο, όπως το MCG (αδελφό κόμμα στην Ελβετία) στη Γενεύη, καταλαμβάνουν μία σημαντική θέση, για αυτό το εγκρίνω, το προωθώ και το κατανοώ καλά».

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η Λε Πεν θα κάνει πράξη τα όσα διατείνεται, ο Ντελόν διατράνωσε την πεποίθησή του ότι θα τα καταφέρουν αρκεί να έχουν πίσω τους ένα σταθερό εκλογικό σώμα. Μάλιστα, μίλησε σαν να ανήκει ενεργά στο κόμμα, λέγοντας: «Δεν θα τα καταφέρουμε χωρίς την στήριξη του λαού. Εδώ και χρόνια οι Λε Πεν, πατέρας και κόρη, αγωνίζονται, αλλά αγωνίζονται μόνοι. Τώρα, για πρώτη φορά, δεν είναι πια μόνοι. Έχουν τους Γάλλους μαζί τους. Και αυτό είναι σημαντικό».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα