Ακόμη και στοίχημα έβαλε ο Σαμαράς με πολίτη της Κεφαλονιάς ότι θα τους βοηθήσει [βίντεο]

Αποφασισμένος να βοηθήσει τους κατοίκους της Κεφαλονιάς να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στην επίσκεψή του στο νησί για να διαπιστώσει από κοντά τις ζημιές από το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα στο βίντεο που δημοσίευσε το kefaloniapress.gr δέχτηκε να βάλει ακόμη και στοίχημα με έναν ηλικιωμένο ο οποίος τον ενημέρωσε ότι γκρεμίστηκε το σπίτι του.

Ο κ. Σαμαράς

του εξηγεί πως για αυτό τον λόγο βρέθηκε στην Κεφαλονιά για να ακούσει τα προβλήματά τους μετά τον σεισμό και να προσπαθήσει να δώσει λύσεις.

Δείτε το βίντεο:

Τα χρήματα αυτά βέβαια για την οικονομική ενίσχυση των σεισμοπαθών και την αποκατάσταση των ζημιών στο νησί δεν αποκλείεται να βρεθούν από κοινοτικά κονδύλια.

Τουλάχιστον αυτό προσπαθεί ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος θα συναντηθεί γι αυτό τον λόγο στις 6 Φεβρουαρίου με τον Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Γιοχάνες Χαν.

Τα συγκεκριμένα κονδύλια θα μπορούσαν να εκταμιευθούν από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ.

Ο επίτροπος Hahn τόνισε στον ΥΠΕΣ ότι η Κομισιόν θα εξετάσει με προσοχή την Ελληνική πρόταση ενεργοποίησης του Ταμείου Αλληλεγγύης της ΕΕ, υπενθυμίζοντας παράλληλα τους όρους και τις προϋποθέσεις ενεργοποίησης του Ταμείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα