Με τον Μήτρογλου στο αεροπλάνο δεν «πετάει»: Κόλλησε στο 0-0 ο ΟΣΦΠ

Με τον Κώστα Μήτρογλου να αποκλείεται τελευταία στιγμή από την αποστολή και να φεύγει εσπευσμένα για Λονδίνο και με τον κόσμο να είναι ακόμα «παγωμένος» από τη μεταγραφή, ο Ολυμπιακός σε ένα μισοάδειο Γ. Καραϊσκάκης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Ατρομήτου και πλέον θέλει νίκη στον επαναληπτικό του Περιστερίου για την πρόκριση.

Δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων ο Ολυμπιακός

και μοιραία γι΄αυτόν ήρθε το 0-0 σε έναν αγώνα που κυνήγησε το γκολ, αλλά πότε ο Σηφάκης και πότε η άμυνα του Ατρομήτου έκοβαν κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων.

Στο 3΄ο Σηφάκης απέκρουσε το δυνατού σουτ του Φουστέρ, ενώ στο 11΄ο Σαβιόλα μετά από πάσα του Κάμπελ σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ λανθασμένα ως οφσάιντ. Η πίεση συνεχίστηκε και στο ο Σαβιόλα είδε το Σηφάκη να αποκρούει και πάλι. Στο 24΄ο Σάμαρης έπιασε ένα ωραίο σουτ στην κίνηση, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλησε σε ανάλογο ρυθμό, χωρίς κάποια μεγάλη φάση εκατέρωθεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα με τον Ατρόμητο να απειλεί για πρώτη φορά στο 61΄με κεφαλιά του πάντα επικίνδυνου σε στημένα Ιγκλέσιας. Ο Ολυμπιακός έδειχνε νωχελικός και κουρασμένος και ο Μίτσελ έκανε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα.

Τελευταία φάση ήρθε στο 95΄με τριπλή ευκαιρία, αφού ύστερα από σουτ του Τσόρι η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στον Σέποβιτς που νικήθηκε από τον Σηφάκη και στη συνέχεια ο Κάμπελ αστόχησε από κοντά.

Ο επόμενος αγώνας στο περιστέρι είναι πλέον ματς ζωής ή θανάτου στο Περιστέρι με τα πράγματα να έχουν στενέψει για τους πρωταθλητές, οι οποίοι περιμένουν τους αντικαταστάτες των Βάις και Μήτρογλου για να ετοιμαστούν και εν όψει Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα