Ακόμα μία πλατίνα για την Πέγκυ Ζήνα – Ποιοι έδωσαν το παρών στην απονομή του «Πάρα πολλά» [εικόνες]

Η επιτυχία δεν έχει τέλος για την Πέγκυ Ζήνα μιας και στη συλλογή της με τις πλατίνες προστέθηκε και ο νέος της δίσκος με γενικό τίτλο «Πάρα πολλά» που κατάφερε να κερδίσει το κοινό από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας της.

Σε ένα λαμπερό πάρτι που διοργανώθηκε στο «Shamone» του Φώτη Σεργουλόπουλου, η Πέγκυ παρέλαβε τον πλατινένιο της δίσκο και γεμάτη ενέργεια χάρισε στο κοινό πολλά χαμόγελα και… πολύ τραγούδι. Από το πλευρό της δε θα μπορούσαν

φυσικά να λείπουν η μητέρα της, Στέλλα Χρυσικοπούλου, αλλά και ο Γιώργος Λύρας που μοιάζει να χάρηκε την επιτυχία της περισσότερο από τον καθένα.

Φίλοι και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό χώρο και τη δισκογραφική της εταιρεία, Minos EMI, έδωσαν επίσης το παρών, με το Νίκο Μακρόπουλο και τον Χρήστο Δάντη να την πειράζουν συνεχώς και να μη χάνουν ευκαιρία να τραγουδήσουν μαζί της. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ο Stan, η Ρούλα Κορομηλά και ο Χρήστος Νέζος.

Την εμφάνισή της επιμελήθηκαν οι καλοί της φίλοι, make up artist και κομμωτής, Πέτρος Τσαμπούκος και ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης, με τις πρώτες φωτογραφίες να έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα social media.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η Πέγκυ Ζήνα με την ομάδα της Η Πέγκυ Ζήνα με την ομάδα της Πέγκυ Ζήνα &Μαργαρίτα Μάτσα Πέγκυ Ζήνα &Μαργαρίτα Μάτσα Πέγκυ Ζήνα &Μαργαρίτα Μάτσα Πέγκυ Ζήνα &Πέτρος Τσαμπούκος Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Λύρας &Stan Πέγκυ Ζήνα, Άλκηστις Μαραγκουδάκη &Ρούλα Κορομηλά Άλκηστις Μαραγκουδάκη, Γιώργος Λύρας &Ρούλα Κορομηλά

The post Ακόμα μία πλατίνα για την Πέγκυ Ζήνα – Ποιοι έδωσαν το παρών στην απονομή του «Πάρα πολλά» [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα