Αίθριος ο καιρός – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο και τους ανέμους να εξασθενούν βαθμιαία.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλη την χώρα έχει ως εξής:

Αττική

καιρός: γενικά αίθριος.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

καιρός:
γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 04 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 8 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησοςκαιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.Θερμοκρασία: από 04 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: γενικά αίθριος και μονό το πρωί πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής στη βόρεια Κρήτη.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στις ανατολικές Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες και στα βόρεια το βράδυ.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 στα νότια 7 με 8 μποφόρ και το πρωί στα Δωδεκάνησα τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία όμως εξασθένηση.Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Keywords
Τυχαία Θέματα