Αγνώριστος ο Κλούνεϊ πριν από 25 χρόνια με την «άγνωστη» σύζυγο του [εικόνες]

Το βράδυ του Σαββάτου ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν παντρεύτηκε για πρώτη φορά καθώς είχε πάρει μία γεύση για τον έγγαμο βίο πριν από πολλά χρόνια.

Ο διαβόητος εργένης του Χόλιγουντ βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Αμάλ Αλαμουντίν και μπορεί αυτή να λέγεται επισήμως κυρία Κλούνεϊ αλλά έρχεται δεύτερη καθώς ο 53χρονος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Ταλία Μπάλσαμ. Ο πρώτος γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ διήρκεσε για τέσσερα χρόνια, από το 1989 μέχρι το 1993.

Τότε ο ηθοποιός ήταν 28 ετών και μόλις είχε γνωρίσει την Ταλία. Οι δυο τους

αποφάσισαν να πάνε στο Λας Βέγκας με ένα τροχόσπιτο και εκεί παντρεύτηκαν. Αργότερα ο ίδιος είχε πει στο Vanity Fair: «Σίγουρα δεν ήμουν κάποιος που έπρεπε εκείνη τη στιγμή να παντρευτεί. Αισθάνομαι σαν μην έδωσα στην Ταλία μια ευκαιρία».

Η πρώτη γυναίκα του Κλούνεϊ είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν και δεν τα έβαψε μαύρα μετά τον χωρισμό τους. Το 1998 παντρεύτηκε τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή της σειράς Mad Men, Τζον Σλάτερι ενώ απέκτησε μαζί του ένα γιο. Και μπορεί η Μπάλσαμ να μην έκανε ποτέ την καριέρα του πρώτου συζύγου της, αλλά έχει κάνει σημαντικές δουλειές ενώ κατάγεται από οικογένεια καλλιτεχνών. Ο πατέρας της ήταν ο Μάρτιν Μπάλσαμ, ηθοποιός που είχε γίνει γνωστός μέσα από τις συμμετοχές του στις ταινίες: Breakfast at Tiffany's και Ψυχώ.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Αγνώριστος ο Κλούνεϊ πριν από 25 χρόνια με την «άγνωστη» σύζυγο του [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα