Οι πανηγυρισμοί έπαιξαν ρόλο στην ήττα

Περισσότερη σημασία στους πανηγυρισμούς έδωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και για αυτό δέχθηκαν το δεύτερο γκολ, σύμφωνα με τον Πάουλο Μασάντο.

Με το… αριστερό ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο φετινό Champions League καθώς γνώρισε την ήττα στο γήπεδό

του από τη Σάλκε με 2-1 και πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση μοιάζει ακόμα πιο δύσκολη. Η εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας προβλημάτισε, καθώς παρουσίασε πολλά κενά. Ωστόσο ο Πάουλο Μασάντο, έδωσε μια ακόμη εξήγηση γιατί η ομάδα του έχασε… 

“Νομίζω ότι η στιγμή του πανηγυρισμού έπαιξε το ρόλο της. Δώσαμε σημασία στους πανηγυρισμούς, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο 1-1 και δεχθήκαμε το 20 γκολ” είπε ο Πορτογάλος παίκτης. Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος τόνισε ότι “χρειαζόμαστε δουλειά, όλοι μαζί να δουλέψουμε για να ανατρέψουμε το κλίμα. Δεν ήταν καλή η πρώτη αγωνιστική για μας”. Ωστόσο έσπευσε να θυμίσει στους φίλους της ομάδας ότι και πέρσι παρόμοια αρχή έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και το πάλεψε μέχρι το τέλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ερυθρόλευκοι φάνηκαν να μην έχουν οργάνωση, αλλά και να αντιμετωπίζουν αρκετά κενά στη μεσαία γραμμή και την άμυνα. Το αποτέλεσμα ήταν η Σάλκε να προηγηθεί δύο φορές με τους Χόβεντες (41′ ) και Χούντελααρ (59′), ενώ ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει με τον Αμπντουν στο 58′.

Keywords
Τυχαία Θέματα